Konyaspor bunu sürekli yaptığı için ligin zirvesinde

Ümraniyespor deplasmanından son dakikada bulduğu golle 2-2’lik beraberlikle ayrılan Arabam.com Konyaspor ligdeki 11. beraberliğini aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu istatistikte ligin zirvesinde yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Ümraniyespor deplasmanına konuk olan Arabam.com Konyaspor uzatma dakikalarında attığı golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip iki kez geriye düştüğü maçta puanı son dakika golüyle kurtarırken ligdeki 11. beraberliğini de almış oldu. Konyaspor beraberlik sayısında ligin ziresinde yer alıyor. Bu alanda zirvede olan yeşil-beyazlı ekibi 10 beraberlikle Fatih Karagümrük takip ederken bu alanda üçüncü sırayı 9’ar beraberlikle Adana Demirspor ve Bıtexen Giresunspor paylaşıyor.

İÇERDE 5 DEPLASMANDA 6 BERABERLİK

Beraberlik istatistiğinde zirvede yer alan arabam.com Konyaspor 11 beraberliğin 5’ini iç sahada, 6’sını ise deplasmanda aldı. Son deplasman beraberliğini 2-2’lik skorlar Ümraniyespor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk deplasman beraberliğini Ankaragücü karşısında aldı. Konyaspor sezonun ilk maçında rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra sırasıyla Antalyaspor ile 2-2, Adana Demirspor ile 1-1, Trabzonspor ile 2-2, Karagümrük ile de 3-3 berabere kaldı.

Konyaspor iç sahada ise beş kez sahadan bir puanla ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip evindeki ilk beraberliği sezonun ikinci haftasında oynadığı Başakşehir karşısında 0-0’lık skorla aldı. Konyaspor daha sonra ise evinde Kasımpaşa ile 1-1, Alanyaspor ve Sivasspor ile 2-2 Giresunspor ile ise golsüz berabere kaldı.

Konyaspor cuma günü evinde Antalyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibi ile sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri