Konyaspor bugün ter atacak

Pazartesi günü, ligde ilk altı mücadelesi veren Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürdürülmekte.

Kamp, Tatlıcak tesislerinde Cuma günü akşama başladı. Karşıyaka maçının taktik çalışmasını önceki akşam yapan Konyaspor'da antrenmana, tedavi ve rehabilitasyon sürecini tamamladıktan sonra Konya'ya dönen Uğur Akdemir de katıldı. Uzun bir aradan sonra ilk defa takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalışan Uğur’un bir ay kadar sonra takımla birlikte çalışabileceği ileri sürüldü. Teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde gerçekleştirilen, düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, top tekniğine dayalı çalışma ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren çalışma, taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Antrenmanı Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar ve Başkan Yardımcımız-Futbol şube sorumlusu Ekrem Coşkun da izledi. Konyaspor’da, Karşıyaka maçının biletlerinin satışı biletx gişelerinden devam ediyor. Futbolseverler maçı 1-60 TL arasında ücretlerle izleyebilecekler. Takımda moral iyi.   Yönetici ve teknik adamlar, karşılaşmaya yeni bir çıkış gözüyle bakıyor. Maçı kazanmaları halinde futbolculara ekstra prim verilecek.

COŞKUN: KAZANMAYA  MECBURUZ
Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Coşkun, yarın oynanacak Karşıyaka maçında galibiyetten başka bir sonucu akıllarının ucundan bile geçirmediklerini, dolayısıyla bu maçın kendileri için olmazsa olmaz maçlardan birisini olduğunu ve kazanmaya mecbur olduklarını söyledi. Coşkun, Konyaspor’un bu sezon sonunda mutlaka süper lige yükselmesinin gerektiğini, aksi bir sonucu düşünmediklerini belirterek, özellikle yarın oynanacak Karşıyaka maçını kırılma maçı olarak nitelendirdi. Coşkun, “Bana göre bir sezonun yükünü taşıyacak bir maça çıkacağız. Bu maçın Konya ve Konyaspor için ne kadar önemli olduğunu söylemeye bile gerek yok. Futbolcularımız da bunun bilincindeler. Konyaspor camiası olarak ele ele vererek Karşıyaka maçını kayıpsız geçmek ve bir seri başlatmak istiyoruz. Karşıyaka maçına da bu gözle bakıyoruz” dedi.
KARTAL’IN 3 MAÇI PAZAR GÜNÜ
Bank Asya 1. Lig'de 26, 27, 28 ve 29. hafta oynanacak karşılaşmaların programını açıkladı. Konyaspor, üç maçını Pazar, bir maçını da Pazartesi günü oynayacak.  Futbol Federasyonunca yapılan açıklamaya göre, Kartallar, 26. haftada deplasmanda 14 Mart Pazar günü Mersin İdman Yurdu ile, 27. haftada iç sahada 22 Mart Pazartesi günü Çaykur Rizespor ile, 28. haftada Kocaelispor ile 28 Mart Pazar günü deplasmanda ve 29. haftada 4 Nisan Pazar günü iç sahada Hacettepespor ile karşılaşacak. Bank Asya 1.Lig'de 26. hafta da Boluspor-Altay, Karabükspor-Orduspor, Adanaspor-Giresunspor, Samsunspor-Bucaspor karşı karşıya gelecek. 27. haftanın derbi maçı, ikinci sırada yer alan Bucaspor ile lider Karabükspor arasında yapılacak. Altay ise Adanaspor’u konuk edecek. 27. hafta Konyaspor-Rizespor maçıyla kapanacak.  28. hafta da ise Samsunspor-Altay, Giresunspor-Bucaspor, Karşıyaka-Karabükspor karşı karşıya gelecek..  29. haftanın en önemli maçları, Bucaspor-Karşıyaka, Karabükspor-Mersin İdmanyurdu, ve Altay-Giresunspor arasında yapılacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri