Konyaspor bugün Es Es ile oynuyor

Yeşil-beyazlı temsilcimizin Belek kampa başladı. Kartal, bugün Eskişehirspor ile karşılaşacak

A Milli takımın Dünya kupası eleme grubu maçları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmenin hesaplarını yapan Konyaspor’un, Antalya Belek kampı başladı. Sirene Golf hotelde konuklayan yeşil-beyazlılar’ın önceki akşama yaptığı ilik antrenmana Slovakya Milli takım kampında bulunan Roman Kratochvil, izinli olan Ayman Abdelaziz, Caner Altın ile otelde dinlenen Serhat Akın katılmadı.  Yeşil-beyazlılar, dünü ise yağmur altında yaptıkları çift antrenmanla geçirdiler. Otelin sahasında sabah kondisyon, öğleden sonra ta teknik-taktik çalışması yaptılar. Teknik direktör Giray Bulak yönetiminde sabah yapılan antrenmana Slovakya Milli Takım kampında bulunan Roman Kratochvil, salonda çalışan Koray İçten, hasta olan kaleci Atilla Özmen, izinli Ayman Abdelaziz ve Caner Altın katılmazken, Serhat Akın ise dinlendirildi.

İdman düz koşu, toplu ve topsuz olarak yapılan ısınma hareketleri ile başladı.  antrenman iki devre halinde yarı sahada oynanan taktik çift kale maç ile devam etti. Taktik çalışma sırasında aldığı darbe sonucu ayağını burkan Veysel Cihan antrenmanı bırakmak zorunda kalırken, tedavisine hemen başlanıldı. Konyaspor’da dün öğleden sonra da taktik ağırlıklı biri çalışma daha yapıldı. Antrenmanı Başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, basın sözcüsü Nadir Avcan, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Günbaş ve Mehmet Üzümcü de izledi. Kartallar, Belek kampında ilk özel maçı bugün Süper lig takımlarından Eskişehirspor ile oynayacaklar. Maç saat 15.00’de başlayacak.
SARITAŞ:YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek, Hacettepe maçıyla yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi.Sarıtaş, yaptığı açıklamada, son iki haftada kötü bir performans sergilediklerini, kazanacak mücadeleyi ortaya koyamadıklarını ve bunun neticesinde her iki maçı da kaybettiklerini bildirdi. Bu iki mağlubiyetle düşme hattına yakın bölgeye iyice yaklaştıklarını ifade eden Sarıtaş, ''Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek, Hacettepe maçıyla yeniden çıkışa geçeceğiz. Konyaspor büyük bir takım ve kesinlikle küme düşme gibi bir korkumuz yok'' dedi.
Sarıtaş, artık iç sahada puan kaybına tahammülleri olmadığını dile getirerek, şunları kaybetti:
''Teknik heyetimiz ve futbolcularımız içeride yapacağımız maçların kaybedilmemesi için çok daha bilinçli hareket edecekler. Özellikle iç sahada artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Kendi sahamızdaki maçların tamamını kazanıp ligi orta sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz. Kesinlikle bizim küme düşme gibi bir düşüncemiz yok. Sadece şanssız maçlar yaparak hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Bundan sonra bu kayıpları yaşamayacağımızı düşünüyorum.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri