Konyaspor Buca sınavında

Konyaspor, deplasmanda ikinci maçını bugün Bucaspor ile oynayacak. Geçen yıl Süper ligden düşen iki takım arasındaki maç, Buca Arena stadında oynanacak ve saat 20.30da başlayacak

Konyaspor, deplasmanda ikinci maçını bugün Bucaspor ile oynayacak. Geçen yıl Süper ligden düşen iki takım arasındaki maç, Buca Arena stadında oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak

 

 

Konyaspor, Bank Asaya 1. ligde 4 ve deplasmanda ikinci maçını bugün Bucaspor ile oynayacak. Yeşil-beyazlı yönetim ise, olağanüstü genel kurul kararı aldı.  Geçen yıl Süper ligden düşen iki takım arasındaki maç, Buca Arena stadında oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmada Mürvet Sezer düdük çalacak. Sezer’in yardımcılıklarını Hakan Atilla Gökbilgin ve Uygar Bebek yaparken, maçın dördüncü hakemi Hasbi Dede.

 

Ligin ilik 3 haftasında 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan ve gol kısırlığı çeken Kartallar, Buca maçına puan umuduyla çıkacak. Takımda, Ertuğrul dışında eksik yok. Temsilcimizde, bu maç öncesi ilik çalışma önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yenileme olarak gerçekleştirildi. Antrenmanda, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında ilk 11’de oynayan oyuncular 20 dakikalık koşu çalışmasının ardından açma-germe hareketleri yaparak antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular koşu ve pas çalışması yaptı. Kartallar, ligde bugün oynanacak Buca maçı için dün sabah kahvaltısının ardından karayoluyla İzmir’e gittiler. Teknik direktörümüz Osman Özdemir tarafından 20 kişiden oluşturulan kafilede şu oyuncular bulunuyor.

 

Ercüment Kafkasyalı, Mariusz Pawelek, Erdinç Yavuz, Hakan Aslantaş, Selim Ay, Abdülkerim Bardakçı, Mahamoudou Kere, Alvaro Mejia Perez, Muhammed Yürükuslu, Serkan Şahin, Ali Dere, Gökhan Emreciksin, Marcin Robak, Recep Aydın, Can Parlayan, Niyazi Nayernazlı, Rifat Erdem, Serbay Yağız, Tolga Ünlü, Feyyaz Belen. Konyaspor’da, Buca maçı hazırlıkları dünı akşam saatlerinde Altay Vali Kutlu Aktaş tesislerinde yapılan antrenmanla tamamlandı.  Konyaspor, Buca maçına muhteme11ile çıkacak: Pavelek- Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet- Serkan, Perez- Gökhan (Recep), Serbay, Ali Dere- Robak.

 

Bank Asya 1. Lig’in 4 ve 5. haftasında, deplasmanda Bucaspor ve Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Konyaspor Mövenpick otelde kampa girdi. Buca maçının ardından geceyi İzmir’de geçirecek olan Kartallar, Cuma sabahı karayoluyla 2 Ekim Pazar günü oynayacağı Sakaryaspor A.Ş. maçı için Sakarya’ya geçecek Arya otelde kampa girecek.. Yeşili-beyazlılar, Cuma günü akşam saatlerinde ve Cumartesi günü bir antrenman yaparak hazırlıkları tamamlayacaklar. Konyaspor’da, 2 Ekim Pazar günü oynanacak Sakaryaspor A.Ş. maçının ardından liglere milli maç nedeniyle verilen sonucu oyunculara 2 gün izin verilecek. 5 Ekim Çarşamba günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde toplanacak olan futbolcular saat 18.00’de ilk antrenmana çıkacaklar. Konyaspor, ligdeki 6. maçını Kartalspor ile 15 gün sonra içi sahada oynayacak. 

 

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI

 

Öte yandan  Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. Kulubün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Bahattin Karapınar başkanlığında toplanan yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda Olağanüstü Genel Kurula gideceği bildirildi. Açıklamada, ilk toplantısı 13 Ekim 2011 Perşembe günü Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda saat 18:00’de yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda, ikinci toplantının 20 Ekim 2011 Perşembe günü aynı yer ve saatte gerçekleştirileceği belirtildi. Bank Asya 1. Lig’de geride kalan 3 haftada 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip, henüz gol atamadı. Konyaspor’un 26 Eylül Pazartesi günü sahasında 1-0 kaybettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında, taraftarlar, kulüp başkanı Bahattin Karapınar’ı istifaya davet etmişti.

 

DEPLASMAN SPONSORU CÖMERT DOĞALGAZ

 

Konyaspor’un Bank Asya 1. Lig’in 4. haftasında bugün oynayacağı Bucaspor karşılaşmasının ulaşım ve konaklama masraflarını ise Cömert Doğalgaz firması sahibi Hanifi Cömert ve ortağı Mustafa Günbaş üstlendi. Konyaspor yönetim kurulu,  kulübe yapmış olduğu destekten dolayı Cömert ve Günbaş’a teşekkür etti. Bugün Bucaspor ile Buca Arena Stadyumu’nda 4.hafta maçında karşılaşacak Konyaspor, geceyi İzmir’de geçirdikten sonra yarın sabah karayolu ile 2 Ekim Pazar günü oynayacağı Sakaryaspor A.Ş. maçı için Sakarya’ya geçecek. Yeşil-beyazlılar Cumartesi günü bir antrenman yapacak. Konyaspor’da, 2 Ekim Pazar günü oynanacak Sakaryaspor A.Ş. maçının ardından liglere milli maç nedeniyle verilen arada oyuncularımıza 2 gün izin verilecek. Futbolcular 5 Ekim Çarşamba günü toplanarak Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde saat 18:00’de yapılacak antrenmanla Kartalspor 6.hafta maçı hazırlıklarına başlayacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri