Konyaspor bu sınavı geçebilecek mi?

Galatasaray galibiyeti bir nebze de olsa morallenen Konyaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçını da kazanarak yeni bir seri başlatmak istiyor

Pazar günü deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olacak arabam.com Konyaspor, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Galatasaray galibiyeti bir nebze de olsa morallenen Konyaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçını da kazanarak yeni bir seri başlatmak istiyor. Konyaspor, cumartesi günü hava yoluyla İstanbul'a gidecek. Ülkelerinin milli takımlarında olan İbrahim Sehic, Bruno Paz, Francisco Calvo, Andreas Bouchalakis ve Endri Çekici bu hafta içi takıma dahil olacak. Öte yandan sakatlıkları devam eden Konrad Michalak düz koşulara başladı. Polonyalı oyuncu kısa zaman içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Galatasaray maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle Azerbaycan Milli Takımının aday kadrosundan çıkartılan Mahir Emreli'nin durumuna ise bu hafta içi netlik kazanacak.

Galatasaray maçında cezalı duruma düşen Francisco Calvo, Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek.

Yeşil-beyazlı ekip, milli ara sonrası 2 Nisan Pazar günü saat 13.30'da deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Anadolu Kartalı, ligin 28. haftasında 7 Nisan Cuma günü saat 20.30'da sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Konyaspor, Gaziantep FK'nın ligden çekilmesiyle 29. haftayı hükmen galibiyetle tamamlayacak. Yeşil-beyazlı ekip, 30. haftada 19 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da Adana Demirspor'u konuk edecek.

Konyaspor, 31. haftada 23 Nisan Pazar günü saat 13.30'da deplasmanda Kasımpaşa'yı, 32. haftada ise 29 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da evinde Trabzonspor'u konuk edecek. Konyaspor, 7 Mayıs Pazar günü de taraftarının önüne çıkacak ve saat 16.00'da Kayserispor'u konuk edecek.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri