Konyaspor bu sezon kazanmayı sevdi 

Süper Ligde 21. sezonunu geçiren Konyaspor bu sezon yakaladığı başarı ile taraftarını sevindirdi. 

Konyaspor, Kayserispor karşısında elde ettiği galibiyetle Süper Lig tarihinde 223. galibiyetini aldı.

Süper Ligde 21.sezonunu geçiren Yeşil-beyazlılar, bugüne kadar 705 maça çıktı. Bu maçlardan 223’nü kazanan Konyaspor, 281 kez mağlup oldu ve 201 kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Rakip fileleri 842 kez havalandıran yeşil-beyazlılar kalesinde bin gol gördü. Toplam 870 puan toplayan Konyaspor, maç başına 1,232 puan ortalaması yakaladı.

Süper Lig’in 30.haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak olan Konyaspor, rakibini yenerek Süper Lig’de 224’üncü galibiyetine ulaşmak istiyor.

FENERBAHÇE MESAİSİ DEVAM EDİYOR 

Süper Lig’in 29.haftasında deplasmanda Kayserispor engelini 3-2’lik skorla geçen Konyaspor’da gözler Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe maçına çevrildi.

Zorlu mücadele öncesi takımdaki stresi azaltmayı düşünen Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, öğrencilerine 1 günlük izin verdi. Salı gününü dinlenerek geçiren yeşil-beyazlılar,  dün Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde saat 14.00’te toplanarak, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Konyaspor’da gözler hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe maçına çevrilmiş durumda.

Süper Lig’de 55 puanla ikinciliğini koruyan Konyaspor, 30. hafta mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. İlk 29 haftayı 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyetle tamamlayan yeşil-beyazlılar, güçlü rakibini yenip hem milli araya moralli girmek hem de ligdeki yerini korumak istiyor.

Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarına önceki günkü antrenmanla başlarken,

Fenerbahçe karşısında kazanarak milli araya moralli girmek istiyor İlhan Palut ve ekibi,  Fenerbahçe maçının ardından lige verilecek olan arayı iyi değerlendirmek istiyor. Yeşil-beyazlılar, özellikle savunma, hücum ve fizik gücünü yükseltecek kondisyon antrenmanlarına ağırlık vereceği -ifade edildi 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri