Konyaspor bu sezon ilginç bir başarıya imza attı

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Arabam.com Konyaspor Trabzonspor galibiyeti sonrası ilginç bir istatistiğe de imza atmış oldu.

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Arabam.com Konyaspor Trabzonspor galibiyeti sonrası ilginç bir istatistiğe de imza atmış oldu. Oynadığı son iki maçı geriden gelerek kazanan yeşil-beyazlı ekip topladığı 6 puanla sıralamada iki basamak birden yükseldi. İki hafta öncesine kadar 8. basamakta olan yeşil-beyazlı ekip 32. hafta sonunda 45 puanla 6. basamakta yer aldı.

Kasımpaşa ve Trabzonspor galibiyetleri öncesinde taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Konyaspor art arda kazandığı maçlarla taraftarının gönlünü almayı başarırken Trabzonspor galibiyeti ile de ilginç bir istatistiğe imza attı. Bu sezon içeride Fenerbahçe ve Galatasaray'ı deviren yeşil-beyazlılar dün de Trabzonspor'u eli boş gönderdi. Yeşil-beyazlılar daha önce Eskişehir'de oynanan maçta Fenerbahçe'yi mağlup etmişti. Evinde ise 14 maçtır kazanan Galatasaray'a 'dur' demiş ve rakibini devirmeyi başarmıştı. Konyaspor dün de Trabzonspor karşısında yenik duruma düşmesine rağmen 3 puan aldı, geleneği sürdürdü.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri