Konyaspor bu şehrin vizyonudur

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yöneticileri, Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli ve Konyaspor başkan yardımcısı Harun Aydın’ı ziyaret etti.
Ziyaretleri, şube Başkanı Recep Çınar, başkan yardımcısı Zafer Varol, eski başkanlar Orhan Berk ve Cihat Yazıcı ile yine eski başkan ve sayman Sabit Horasana katıldılar.

Ziyaretlerinin, başlıca amacının Konyaspor olduğunu belirten TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar, Kaleli ve Aydın’ın Konya sporu ve Konyaspor’a büyük destek vereceklerine inandıklarını söyledi. Çınar, Ticaret Borsası’nın her dönemde Konyaspor’a destek verdiğini, bu yılda bunun devam edeceğine inandığını dile getirdi.. Çınar, Harun Aydın’ın da Konyaspor yönetiminde görev almasının isabetli bir karar olduğunu, ufku açık yöneticilerin Konyaspor’un marka değer olmasında katkılarının çok büyük olacağını sözlerine ekledi..

Ticaret Borsası olarak Konyaspor’un her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Uğur Kaleli, “Başkan Bahattin Karapınar yakın arkadaşımız. Kendisine ve yönetimine gereken desteği vereceğiz. İnanıyoruz ki, Konyaspor bu yıl ligde kalır ve ileriki yıllarda layık olduğu yere yükselir. Konya büyük şehir, bu tür başarıları hak ediyor” şeklinde konuştu. Başkan kaleli, TSYD Konya şubesi yönetimine de gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti..

TSYD Konya şubesi yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Konyaspor Başkan yardımcısı ve mali işler sorumlusu Harun Aydın, Konyaspor’da görev almanın bir onur olduğunu açıkladı.. Konyaspor’un başarısı için alt yapının çok iyi olması gerektiğini, bununda istikrarlı yönetimler tarafından gerçekleşebileceğini söyleyen Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Başarı, birliktelikle gelir.. Bursaspor geride kalan sezonda şampiyon olmuşsa, bu tüm şehrin kenetlenmesinden ve takıma gereken desteğini sağlanmasından kaynaklanmıştır. Konyaspor’un başarısı için de tüm Konya birleşmelidir. Bunun konuda şehrin tüm yöneticilerine büyük görev düşüyor.. Konyaspor’un bu sezon 25 milyon liraya yakın borcu var. Birde transfere yapıldı. Ekonomik sorunlar elbette ki var. Bunun içinde kombine biletler dışında tüm Konyalı sanayiciler, kurumlar, iş adamları, meslek kuruluşları maddi destek vermelidir. .. Bu konuda, Konyaspor’un geleceği için gerekenin yapılacağına inanıyorum..”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri