Konyaspor bu fikstüre hazır mı?

Süper Lig'de ara dönüşü takımları yoğun bir maç trafiğine girerken arabam.com Konyaspor’u da zorlu bir fikstür bekliyor.

Arabam.com Konyaspor son haftalarda yaşadığı düşüşle galibiyeti unuttu. Yeşil-beyazlı ekip son galibiyetini Kayseri deplasmanında alırken iç sahada ise Ümraniye’ye karşısında 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Süper Lig'de ara dönüşü takımları yoğun bir maç trafiğine girerken arabam.com Konyaspor’u da zorlu bir fikstür bekliyor. Haftayı Hatayspor’un ligden çekilmesiyle birlikte maç yapmadan hükmen galibiyetle ile geçirecek yeşil-beyazlı ekip Galatasaray maçı ile zorlu bir fikstür trafiğine girecek.

Son haftalardaki performansı ile taraftarını tedirgin eden Konyaspor  evinde oynayacağı Galatasaray maçında sürpriz bir sonuca imza atmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu sezonun ilk yenilgisini deplasmanda oynadığı maçta rakibi karşısında almıştı. Konyaspor zorlu maçta iyi bir mücadele örneği sergilemesine rağmen ligin ilk gollerini kalesinde görmüş ve sezonun ilk yengilisini almıştı. Anadolu Kartalı bu maçın ardından Ümraniyespor’a  konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip küme düşme hattında bulunan İstanbul temsilcisi karşısında kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyor. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon evindeki son galibiyetini Ümraniye karşısında 1-0’lık skorla almıştı.

Konyaspor’un zorlu fikstürü şu şekilde:  

Hatayspor-Konyaspor (H)

Konyaspor-Galatasaray

Ümraniyespor -Konyaspor

Konyaspor-Antalyaspor

Gaziantep FK-Konyaspor (H)

Konyaspor-Adana Demir

Kasımpaşa-Konyaspor

Konyaspor-Trabzonspor

Konyaspor-Kayserispor

Alanyaspor- Konyaspor

Sivasspor-Konyaspor

Konyaspor-Karagümrük

Beşiktaş-Konyaspor

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri