Konyaspor bu deplasmanda bunu hiç başaramadı

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Lig’in 10. hafta maçında pazar günü deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak

Geçtiğmiz hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Tümosan Konyaspor bu hafta yine bir dış saha maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip Trendyol Süper Lig’in 10. hafta maçında pazar günü deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek. Pakan’ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gürcan Hasova olacak.

LİGDE 11. RANDEVU

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK’ya konuk olacak Tümosan Konyaspor, rakibiyle Süper Lig'de 11. maçına çıkacak.

Konyaspor Gaziantep FK ile Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında ilginç bir istatistiğe imza atarak deplasmanda hükmen galibiyet hariç maç kazanamadı.

Daha önce iki ekip arasında Süper Lig'de oynanan 10 karşılaşmanın, 3'ünü (1'i hükmen) Konyaspor, 4'ünü de Gaziantep FK kazandı. 2 takım arasındaki 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

KONYASPOR DEPLASMANDA SADECE HÜKMEN KAZANDI

Tümosan Konyaspor, Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı 5 maçta "oynayarak" kazanamadı. Gaziantep deplasmanında oynadığı 3 maçını kaybeden yeşil-beyazlılar, 6şubat 2023’de yaşanan deprem sonrası Gaziantep FK ligden çekildiği için, diğer tüm takımlar gibi hükmen 3-0 galip ilan edilmişti. Konyaspor geçtiğimiz sezon ise kümede kalma adına iki takım içinde büyük önem taşıyan maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Konyaspor yarınki maçı kazandığı takdirde, hükmen galibiyet hariç, 2019'dan bu yana Süper Lig'de karşılaştığı rakibi karşısında "oynayarak" ilk galibiyetini elde etmiş olacak.

KARTAL ART ARDA İKİ DEPLASMAN MAÇINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Tümosan Konyaspor’un dış saha karnesi zayıfladı. Süper Lig'de dış saha performansıyla dikkat çeken Konyaspor, Beşiktaş'a 2-0 yenilerek üst üste ikinci deplasman mağlubiyetini aldı.

Yeşil-beyazlı ekip Beşiktaş karşısında bu sezon ilk kez deplasmanda gol atamadan sahadan ayrıldı. Konyaspor, bu süreçte dış sahada oynadığı 5 maçta 7 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü. Haftayı 11 puanla kapatan Konyaspor, dış sahada topladığı 6 puanla dikkat çekerken, evindeki maçlardan ise 5 puan çıkarmış durumda. Teknik direktör Ali Çamdalı yönetimindeki takım, bu hafta Gaziantep FK deplasmanında çıkış arayacak.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında 27 Ekim Pazar günü Gaziantep FK’ya konuk olacak. Çamdalı’nın öğrencileri, bu maçı kazanarak deplasman karnesini düzeltmeyi hedefliyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri