Konyaspor bu başkanı hiç unutamıyor!

Tümosan Konyaspor’da kabus gibi geçen sezonun ardından eski başkan Fatih Özgökçen yeniden gündeme geldi.

Tümosan Konyaspor’da kabus gibi geçen sezonun ardından eski başkan Fatih Özgökçen yeniden gündeme geldi. Yeşil-beyazlı camia Özgökçen’in yaptığı hatalar ve kötü yönetimi sonrasında takımın bu duruma geldiğini savundu. Konyaspor taraftarı sezonun son maçında eski başkan Özgökçen aleyhinde tezahüratta bulundu.

BU DURUMUN TEK SORUMLUSU FATİH ÖZGÖKÇEN

Konyaspor taraftarı takımı bu duruma gelmesinin tek sorumlusunun eski başkan Fatih Özgökçen olduğunu savundu.

Özgökçen’nin yönetiminde yanlış görevlendirmeler yapıp yanlış kararlar aldığını savunan yeşil-beyazlı camia en büyük hatasının ise Mustafa Göksu’yu CEO yaparak İlhan Palut’un görevine son vermesi olduğunu ifade etti. Bu durum Konyaspor’un sonunu hazırlayan en büyük iki etken oldu.

Sezon başında yapılan transferler ise hatalar zincirinin bir başka halkası oldu. Sportif direktör krizi, taraftarlarla olan diyalogları, kongrede delegelerle yaptığı konuşmalar verdiği cevaplar, camiayı ayrıştırması Yeşil-beyazlı takımın bu duruma gelmesine neden olan sebepler olarak sıralandı.

TAKIMIN KÖTÜ GİDİŞATI KONGRE KARARI ALDIRDI

Sezon başında Ağustos ayındaki Olağanüstü Genel Kurulda yeniden başkanlığa seçilen Fatih Özgökçen, kötü gidişata ve camianın tepkisine daha fazla dayanamadı ve Karagümrük maçının ardından görevi bırakma kararı aldı. Kasım ayında yapılan ikinci Olağanüstü Kongrede başkanlığa Ömer Korkmaz seçildi.

KORKMAZ ZOR DÖNEMDE GÖREVE GELDİ

Tümosan Konyaspor kabus gibi gibi geçen sezonda gün geçtikçe ağır hasarlar almaya devam ediyordu. Maddi kriz, takımdaki olumsuz hava, taraftarın küskünlüğü tüm bu olumsuz durumların yaşandığı dönemlerde Ömer Korkmaz başkanlık görevine seçildi. Korkmaz sezonun son maçına kadar krizlerle mücadele etmek zorunda kaldı. Tek amacı kötü giden Konyaspor’u kümede tutmak olan Başkan Ömer Korkmaz Trabzon’un Ankaragücü’nü yenmesiyle hedefine ulaşmış oldu

TARAFTAR ÖZGÖKÇEN’İN HESAP VERMESİNİ İSTİYOR

Konyaspor taraftarı kabus sezonunun mimarı olduğuna inandığı Fatih Özgökçen’in yaptığı hataların hesabını vermesini istedi. Camia Özgökçen’in takıma çok ağır hasarlar verdiğini ve bu durumun unutulmaması gerektiği fikrini savunuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (30)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri