Konyaspor, Boluspor’a 1-0 yenildi

Lig hazırlıklarını Kızılcahamamda sürdüren Konyaspor, ikinci kez karşılaştığı Bulospora 1-0 yenilmekten kurtulamadı.
Daha önce de karşı karşıya gelen iki takımın karşılaşmasından Boluspor 3-2’lik bir galibiyetle ayrılmıştı. Dün oynanan Cornerspor Cup Futbol Turnuvası’nda ilk maçında Boluspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar,  ilk yarısı golsüz sona eren maçın uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın tek golü 90+2.dakikada Uğur Işıkal’dan geldi.  Konyaspor’un ideale yakın bir kadro ile mücadele ettiği karşılaşmada oyuncuların performansı beğenilirken,  Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, lige süreceği ilk 11’i de şekillendirmeye başladı.
VOLKAN KOÇALOĞLU İMZALADI
Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Dahası, Ömer Gündostu ile maddi sıkıntılar nedeniyle yollarını ayıran yeşil-beyazlılar, Çaykur Rizesporlu Volkan Koçaloğlu’nu renklerine bağlayarak stoper mevkisini güçlendirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kayserispor’da da forma giyen 1979 doğumlu futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi. Öte yandan geçtiğimiz yıllarda Konyaspor’da top koşturan ve transferi yeniden gündeme gelen Yusuf Kurtuluş konusunda da bekleyiş sürüyor. Konyaspor yönetimi ile Yusuf’un her konuda anlaştığı bildirilirken, Yusuf’un kulübü Giresunspor ile bulunan pürüzleri gidermesi halinde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

SAHA: Patalya Otel
HAKEMLER: Recep Yıldırım, Serhat Bengil, Kürşat Dikici
KONYASPOR: Recep Öztürk, Ufukhan, Görkem, Tayfun Türkmen, Ramazan Kahya, Mehmet Ayaz, Kaue Da Silva (Recep Aydın), Abdulvahit (Uğur Yanıkdemir), Ferdi, Erdal (Poljac), Eser (Serdar Öztürk)
BOLUSPOR: Atacan, Hüseyin (Güneşcan), Erhan, Serdar Samatyalı (Ömer), Zafer Şakar, Ömer Yalçın (İlhan), Bilal (Lokman), Lika (Uğur Işıkal), Fatih, İbrahim Yavuz, Cemil
GOL: Uğur Işıkal (dk.90+2)
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri