Konyaspor Beşiktaş'la

Milli maç arasını boş geçmek istemeyenTorku Konyaspor bugün Beşiktaş ile saat 17.00’de Gebze Alaattin Kurt stadyumunda özel maçta karşı karşıya gelecek. Maçta Passolig kartlarının geçerli olmayacak

Torku Konyaspor bugün Beşiktaş ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Maç Gebze’de oynanacak.  Süperi ligin 4. haftasında, deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları da sürüyor. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen çalışmalarda Perşembe gününü çift antrenmanla geçiren yeşil-beyazlılar dün de akşam saatlerinde sahada taktik çalışması yaptılar ve akşam da havayoluyla İstanbul’a uçtular. Torku Konyaspor’un antrenmanlarına Milli takımlarda yer alan Dimitar Rangelov, Riad Bajic, Abdülkerim Bardakçı ile Vedat Bora ile tedavi yapılan ve çalışmalara takımdan ayrı devam eden Ciprian Marica ve Kibong Mbamba katılmadı. Torku Konyaspor bugün Beşiktaş ile saat 17.00’de Gebze Alaattin Kurt stadyumunda özel maçta karşı karşıya gelecek. Maçta Passolig kartlarının geçerli olmayacak. Futbolseverler karşılaşmayı kale arkası tribünleri 10, maraton tribünden 20 ve numaralı tribünden 30 TL ödeyerek izleyebilecekler.

Torku Konyaspor’da Beşiktaş maçındana sonra futbolculara iki gün izin verilecek ve Osmanlıspor karşılaşması hazırlıkları Salı günü başlayacak. Bu nedenle bazı futbolcular İstanbul’da kalırken, Konya’ya dönen futbolcular ise Pazar günü Milli takımın Hollanda ile oynayacağı maçı izleyecekler.  Öte yandan, Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından Konyaspor’a 15 bin TL para cezası verildi. Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle.  “Torku Konyaspor Kulübünün, 29 Ağustos Cumartesi günü oynanan Galatasaray müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15 bit TL Para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

ŞAN: STADIMIZ MİLLİ OLDU

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Konya Büyükşehir Torku Arena'da Letonya'yı ağırladıkları maçta protokol tribünündekilerin kendisine "Uzun yıllardır böyle bir seyirci topluluğu görmedik. İstanbul'da olsa böyle olmazdı" dediğini belirtti. Şan yaptığı açıklamada, 1-1 sonuçlanan maçın hakkının bu olmadığını belirterek, ay-yıldızlı ekibin Letonya karşısında iyi oynadığını söyledi. Stadı dolduran taraftarların 90 dakika boyunca hiç susmadığını anlatan Şan, Konya şehrinin milli maçlara iyi hazırlandığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: "Şu ana kadar her şey güzel, dört dörtlük ilerliyor. Seyircimiz çok iyiydi. Protokol tribünündekiler bana 'uzun yıllardır böyle bir seyirci topluluğu görmedik. İstanbul'da olsa böyle olmazdı' dedi. Zaten biz gereken bütün hazırlıkları yapmıştık. Özellikle taraftar gruplarımız, diğer tribünleri de yönetti. Geçen sezon ligde örnek bir taraftarlık sergilemiştik. Bunu milli maça da yansıttık. Artık milli bir stadımız oldu. Ambiyans çok güzeldi. Taraftar da 90 dakika durmadan tezahürat yaptı. Konya'ya yakışan bir taraftar örneği gösterdik. İnşallah Hollanda maçında da bunu devam ettireceğiz. 90 dakika boyunca taraftarımız susmayacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri