Konyaspor beraberlikte ligin zirvesinde

İttifak Holding Konyaspor bu sezon Süper Lig'de oynadığı tüm maçlardan puan çıkarmayı başardı.

Yeşil beyazlı ekip, oynadığı sekiz maçtan 3 galibiyet 5 beraberlikle ayrıldı. Anadolu Kartalı, bu performansla ligin en çok berabere kalan takımı oldu.

Süper Ligde Geride kalan sekiz haftada sadece Trabzonspor ve İttifak Holding Konyaspor yenilgi yüzü görmedi.Yeşil beyazlı ekip, oynadığı sekiz maçtan 3 galibiyet 5 beraberlikle ayrıldı.

Anadolu Kartalı, bu performansla ligin en çok berabere kalan takımı oldu. Evindeki başarısıyla öne çıkan İttifak Holding Konyaspor, sahasındaki 4 maçta 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı.

İlhan Palut'un öğrencileri, deplasmandaki dört maçta ise 1 galibiyet 3 beraberlik elde etti. 14 puanla 6. sırada yer alan yeşil beyazlılar, 12 kez ağları havalandırırken kalesinde 8 gol gördü.

Konyaspor, bu sezonun ilk 8 haftasında Sivasspor'u 1-0, Başakşehir'i 2-1, Altay' 3-1 mağlup ederken, Adana Demirspor ile 1-1, Giresunspor ile 0-0, Trabzsonspor ile 2-2, Kasımpaşa ile 2-2 ve Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONA FARK ATTI

Sezona iyi başlayan ittifak Holding Konyaspor, geçen sezona 5 puan fark attı. Geçen sezon 9 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, bu sezon 14 puan topladı

Başarılı bir sezon geçiren ittifak Holding Konyaspor, geçen sezonu geride bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip, İsmail Kartal idaresinde Süper Lig'de geçen sezon ilk 8 mücadelede 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Anadolu Kartalı, söz konusu bu karşılaşmalarda 9 puan toplayarak 13. sırada yer almıştı. Temsilcimiz, 2020-2021 sezonunda ilk 8 maçta rakip fıleleri 8 kez

havalandırırken, kalesinde ise 5 gol görmüştü. İlhan Palut idaresinde Konyaspor. bu sezonun ilk 8 maçında ise 14 puan toplamayı başardı ve 6. sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip, 8 karşılaşmada 3 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 14 puanla milli maç arasına girdi. Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Konyaspor, geride kalan maçlarda 12 kez gol sevinci yaşadı ve kalesinde de 8 gol gördü. Son dönemin en çok puan topladığı sezonunu yaşayan İlhan Palut'un öğrencileri, çıkışını kalan haftalara da yansıtmak amacında.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri