Konyaspor Belek’te

Milli maç deneli ile lige verilen arayı Antalya Belekte kamp yaparak değerlendiren Konyaspor, Hacettepe hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanacağı 3 puanla rahat nefes almak

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, milli maç nedeni ile lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendirecek. Konyaspor’da izin bitti ve takım dün Antalya Belek’te toplanarak, ligin 26. haftasında iç sahada Hacettepe ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlılarda, Konya’da bulunan futbolcular: Ömer, Veysel, Zafer Demir, Milos, Da Silva, Jefferson, Oğuzhan ve Recep dün teknik direktör Mevlüt Ataseven yönetiminde Belek’e giderek Sirena Golf otelinde kampa girdiler. Diğer futbolcular ise direkt Belek’e gelerek kampa dahil oldular.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Kartallar, günün ilk çalışmasını, teknik direktör Giray Bulak yönetiminde, yenileme idmanı olarak gerçekleştirdiler. Düz koşuyla başlayan, açma-germe ile devam eden antrenman tempolu koşularla tamamlandı ve yaklaşık 1,5 saat kadar sürdü. Yeşil-beyazlılar, bugün sabah kondisyon ağırlıklı bir antrenman yapacaklar. Gün, akşam saatlerinde otelin sahasında gerçekleştirilecek teknik-taktik idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular ardından dinlenmeye çekilecekler.
ÖZEL ESKİŞEHİR SINAVI YARIN
Konyaspor, Belek kampında ilk maçını, yarın Süper lig takımlarından Eskişehirspor ile yapacak. Ligde düşme tehlikesi yaşayan her iki takımda yarınki maça değişik kadrolarla çıkarak tüm futbolcularına şans tanıyacaklar. Konyaspor, Cumartesi günü de çift antrenman yapacak ve kamp Pazar günü sabah antrenmanının ardından tamamlanacak. Yerel seçimlere nedeniyle Konya’da oy kullanacak futbolcular öğle yemeğinin ardından Konya’ya dönerken, Belek’te kalacak futbolcular ise PAF taktımı takviyeli biri kadro ile Pazartesi günü Rusya’nın Rubin kazana takımıyla biri hazırlık maçı daha oynayacak. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri