Konyaspor beklemede

Sıkıntıları belediyeler ve odaların verdiği destek ile aşmanın hesaplarını yapan Konyaspor, transfer için verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyor. Başkan Kuntoğlu, henüz somut bir rakamın olmadığını söyledi
Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, geçtiğimiz gün valilik makamında belediyeler ev odaların katılımı ile yapılan toplantıda alınan destek kararının bir an önce hayata geçirilmesini bekliyor. Ligin ikinci yarısına daha iyi bir başlangıç yapmak ve ilk yarıda yaşanan sıkıntıların tekrarlanmaması için eksik mevkilere transferleri bir an önce bitirmeyi hedefleyen yeşil-beyazlılar, bu hafta sonuna kadar net adımlar atmak istiyor. Bir diğer taraftan da kadroya kazandırılmak istenen futbolcuların kulüpleri ile sorunlarını çözmesi bekleniyor.
VERİLEN SÖZLERİN YERİNE GELMESİNİ BEKLİYORUZ
Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, geçtiğimiz gün yapılan toplantıdan umutlu ayrıldığını söyledi. Mali sıkıntıların çözümü konusunda şu ana kadar yaşanan gelişmelerin iyi olduğunu ancak henüz ellerinde somut bir şeyin olmadığını ifade eden Kuntoğlu; “Konya’nın ileri gelen isimleri ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Konyaspor’un geleceğini kurtarmak için önemli adımlar attık. Toplantıya katılan isimlerle ortak bir karar aldık ve bunun uygulamaya geçmesini bekliyoruz. Belediyeler ve odalardan net bir rakam ortaya çıkmadı. Şu an transfer döneminde olduğumuz için oldukça hareketli günler yaşıyoruz. Bu rakamların bir an önce netleşmesini ve karoya kazandıracağımız isimlerle teker teker anlaşma sağlamak istiyoruz. Bunun için verilen sözlerin bir an önce yerine getirilmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Transfer konusunda da anlaşma sağlanılması beklenen futbolcular Bülent Bölükbaşı, Taner Gülleri ve Serhat Akın ile ilgili açıklama yapan Başkan Kuntoğlu, bu futbolcuları renklerine bağlamak için çaba gösterdiklerini ancak tecrübeli futbolcuların kulüpleri ilgili problemlerinin henüz çözülmediğinin altını çizdi.
Öte yandan ekonomik yetersizlik nedeniyle transferde gecikme yaşayan yeşil beyazlılar, transferi birkaç gün içinde bitirmeyi planlıyor. Konu ile ilgili açıklamalar yapan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, “Maddi destek geldiği anda transferi bitirmek için hazırız. Birkaç gün içinde 3 oyuncuyu renklerimize bağlayacağız” dedi. Prensip olarak kimseyle anlaşılmadığını ancak maddi destek gelmesi durumunda transferi gerçekleştirebilmek için tüm çalışmaları tamamladıklarını söyleyen Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, “Ara transfer döneminde renklerimize bağlamak istediğimiz 3 oyuncu ile gerekli tüm görüşmelerimizi yaptık. Prensip olarak henüz kimseyle anlaşmadık ancak kulübün maddi imkansızlıkları nedeniyle beklemeye çekilmiştik. Sayın valimizin önderliğinde yapılan toplantının ardından birkaç gün içerisinde Konyaspor’umuz için gerekli yardımın yapılacağını biliyoruz. Bu yardımın gelmesiyle birlikte transferimizi yapıp, alınan oyuncuları ikinci yarıya yetiştireceğiz. Gerekli tüm çalışmalarımız yapıldı ve transfer için hazırız. Maddi destek geldiği anda imzalarımızı atacağız. Sanıyorum birkaç gün içinde anlaşmalarımızı yapacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri