Konyaspor Basketbol taraftar desteği bekliyor 

Beysu Konyaspor, pazar günü sezonun ilk hafta maçında sahasında Finalspor ile karşılaşacak.  Yeşil-beyazlı ekipte zorlu maçın bilet fiyatları 5 lira olarak belirlenirken maça gelecek taraftarlar için ise bilgilendirme yapıldı 

Türkiye Basketbol Ligi’nde yeni sezon hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak.  Bu ligde mücadele edecek olan Beysu Konyaspor Basketbol sezonun ilk maçında evinde Finalspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçta taraftar desteği bekliyor.
Beysu Konyaspor, pazar günü saat 15.45'te sezonun ilk haftasında sahasında oynayacağı Finalspor maçının bilet fiyatları  5 lira olarak belirlendi. Yeşil-beyazlı kulüp maça gelmek isteyen taraftarlara   yaptığı yazılı açıklama ile bilgilendirme yaptı 
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Finalspor maçının 5 TL olan biletlerinin Selçuklu Belediyesi Spor Salonu gişelerinden maç günü satışa sunulacağı belirtildi. 
Maçlara gelmek isteyen taraftarların belirtilen kurallara uymaları gerekiyor. Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:  TBL 2021-2022 sezonunda maçlara gelmek isteyen taraftarlarımızın uyması gereken kurallar: 
 Aşı takvimini tamamlamış kişiler son aşı tarihini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır. 
• Covid-19 geçirmiş ve izolasyon süreçlerini tamamlamış kişiler 180 gün süre ile seyirci olarak salona alınacaktır. 
12 yaşını tamamlamış ve henüz Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakalardan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucu negatif olması şartıyla salona alınacaktır. 
• Saha kenarından müsabakaları izleyecek kişiler de dahil olmak üzere yukarıda belirtilen şartlara uymayan kişilere bilet satışı yapılmayacaktır. Seyircilerin salona girişlerinde bilet kontrolü ile birlikte aşı kartı ve HES kodu kontrolü de yapılacaktır. 


SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri