Konyaspor Basket yarın yeniden toplanacak 

Bolu kampının ardından izin yaparak dinlenen Konyaspor Basket Konya'da toplanacak ve çalışmalarını kaldığı yerden sürdürecek. 3.Etap hazırlıklarına yabancı oyuncular da katılacak.

Yeni sezonda Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek Konyaspor Basketbol takımında izinler sona erdi ve takım yarın koç Engin Gençoğlu idaresinde Konya’da toplanacak. Yeşil Beyazlılar, 12 gün süren ve sadece yerli oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilen Bolu kampının ardından yarın Konya'da bir araya gelecek ve çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Konyaspor Basket, yeni sezonda da maçlarını oynayacağı Selçuklu Belediye Spor Salonu'nda yaklaşık 3 hafta sürmesi beklenen bakım çalışmaları nedeniyle çalışmalarını Karatay Kongre ve Spor Merkezi'nde sürdürecek. Yeşil-beyazlılar, 31 Ağustos Çarşamba günü Konya kampını noktalayacak. Temsilcimiz, kısa süreli iznin ardından Bursa'ya gidecek ve burada 2 Eylül'de Bursaspor, bir gün sonra da Tofaş ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelerek yeni sezona hazırlanacak.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri