Konyaspor Basket Fethiye’ye bileniyor

Konyaspor Basketbol Cumartesi günü evinde Fethiye Belediyespor ile karşılaşacak.Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak Akhisar yenilgisini telafi etmek istiyor.Konyaspor Basket zorlu maçın hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Konyaspor sezonun 3. hafta maçında evinde Fethiye Belediyespor ile karşılaşacak. İlk 2 haftada 1 galibiyet ve 1 yenilgi alan Konyaspor Basket, ligin 3. haftasında 26 Ekim Cumartesi günü evinde Fethiye Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, zorlu maçın mesaisine başantrenör Ozan Bulkaz yönetiminde devam ediyor. Sezona evinde oynadığı Gemlik maçı ile başlayan Konyaspor bu maçı kazanarak lige moralli bir giriş yapmıştı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda akhisar karşısında ağır bir yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip iç sahada hata yapmak istemiyor. Konyaspor rakibini evinde mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini almayı hedefliyor. Konyaspor'a konuk olacak Muğla ekibi, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Fethiye, şu ana kadar oynadığı 2 maçı da kazanma başarısı gösterdi. Özellikle geçtiğimiz hafta ikinci yarıda müthiş bir geri dönüşe imza atarak şampiyonluğun en güçlü adayı Petkimspor'u mağlup etmeyi başaran Fethiye Belediyespor, Konyaspor maçına yüksek moralle çıkacak.

Cumartesi günü Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanacak maç saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Tahsin Kuzu, Kerem Yılmaz ve Samet erdoğan hakem üçlüsü yönetecek.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri