Konyaspor Başkanı Özgökçen'e dikkat çeken ödül

Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, ‘En Centilmen Başkan / Yönetici’ ödülünü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

Sezonun ilk Fair Play / Adil Oyun Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Fair Play'i teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla başlatılan sezonun ilk Fair Play/Adil Oyun Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, ‘En Centilmen Başkan / Yönetici’ ödülünü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

TFF Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu üyeleri, A Milli Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, HangiKredi Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, Yukatel Kayserispor Başkan Vekili Semra Demirer, Bitexen Giresunspor Asbaşkanı Fuat Guguloğlu, Medipol Başakşehir Asbaşkanı Ömer Faruk Ayvacı, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve davetliler katıldı. 

Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından Takım, Futbolcu, Teknik Direktör, Başkan/Yönetici ve Taraftar olmak üzere 5 kategoride belirlenen sezonun ilk Fair Play / Adil Oyun Ödülleri, Ağustos ve Eylül ayında oynanan maçları kapsıyor.

En Centilmen Başkan / Yönetici’ ödülünü alan  Fatih Özgökçen: "Böyle ödüllerle verilen görevi daha iyi yapma gayreti içinde oluyoruz"

Türk futbolunu güzelleştirmek için çaba sarf ettiklerini belirten Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, şu ifadeleri kullandı:

"Dün elim bir hadise yaşadık. Üzüntülerimizi iletmek istiyorum. Böyle ödüllerle verilen görevi daha iyi yapma gayreti içinde oluyoruz. Bu işi güzelleştirmek için çaba sarf ediyoruz. Sadece futbolun güzelliğini sahaya yansıtmamız gerekiyor. Herkese teşekkür ediyorum."

Sezonun ilk Fair Play/Adil Oyun Ödülleri'ni kazananları şöyle;

Fair Play/Adil Oyun Takım Ödülü: Demir Grup Sivasspor

Fair Play/Adil Oyun Teknik Direktör Ödülü: Çağdaş Atan (Yukatel Kayserispor)

Fair Play/Adil Oyun Futbolcu Ödülü: Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Fair Play/Adil Oyun Başkan/Yönetici Ödülü: Fatih Özgökçen (Arabam.com Konyaspor)

Fair Play/Adil Oyun Taraftar Ödülü: Medipol Başakşehir FK

KAZANANLARA PLAKET VE TEŞVİK ÖDÜLLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu, sporun vazgeçilmez değeri Fair Play ruhunun yaygınlaştırılmasını hedefleyen ödülleri kazananları maddi ve manevi olarak da ödüllendirdi. Ödül alanlara gövdesi gümüş ve üst bölümünde altın kaplama topun yer aldığı ve üzerinde Gazi Mustafa Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim" sözünün yer aldığı plaket verildi. Ayın futbolcusu ve teknik direktörü 50'şer bin, ayın takımı, ayın yöneticisi ve taraftarı ödülünü alan kulüpler de 100'er bin lira teşvik ödülü aldı.

ÖDÜL SAHİPLERİNİ FAİR PLAY VE SOSYAL SORUMLULUK KURULU BELİRLEDİ

Ayda bir 5 kategoride Fair Play/Adil Oyun ödülü veren Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, TFF Yönetim Kurulu tarafından geçtiğimiz Ağustos ayı sonunda oluşturuldu. Çalışmalarına başlayan ve başkanlığını Prof. Dr. Tamer Yılmaz'ın yaptığı kurulda, Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Ali Erten, Banu Yelkovan ve Berrin Altınöz gibi değerli akademisyenler, spor yazarları ve yöneticiler yer alıyor.

Törenin sonunda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na uzun yıllar verdikleri hizmetlerden dolayı emekliye ayrılan bölge müdürleri Hamdi Kutval, Hasan Gençoğlu ve Ahmet Köksalan'a teşekkür plaketi verdi.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri