Konyaspor Başkanı Özgökçen’den tepki çeken paylaşım

Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Giresunspor maçı sonrasında sosyal medya hesabından “İyi şeyler çalışarak oluyor, konuşarak değil” paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapan Konyaspor taraftarı bu paylaşımı başkana yakıştıramadıkları

Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Giresunspor maçı sonrasında sosyal medya hesabından “İyi şeyler çalışarak oluyor, konuşarak değil” paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapan Konyaspor taraftarı bu paylaşımı başkana yakıştıramadıklarını ifade etti. 

 Arabam.com Konyaspor Avrupa kupalarına veda ettikten sonra sezon başında da saha zemini problemiyle karşı karşıya kaldı.  Tüm bu krizlerle sezona başlayan Anadolu Kartalı geride kalan 5 haftanın 2 iç saha maçını Eskişehir’de oynamak zorunda kaldı. Yeşil-beyazlı ekip 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alırken kalesinde ise gol dahi görmedi. Sezon başında yaşanan olumsuzluklara rağmen Konyaspor’un bu başarısı herkes tarafından büyük takdirle karşılandı.  Tüm bu olaylar yaşanırken  Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Giresunspor maçının ardından sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.  Bir çok taraftar Özgökçen’in bu paylaşımını eleştirirken bu durumun kendisine yakışmadığını belirtti. 
Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Giresunspor maçı sonrasında sosyal medya hesabından “İyi şeyler çalışarak oluyor, konuşarak değil” paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapan Konyaspor taraftarı bu paylaşımı başkana yakıştıramadıklarını ifade etti. Birçok taraftar ise bu paylaşımı nedeniyle Özgökçen’e sert tepki gösterdi. 

FERHAT TÜRKOĞLU

Başkan Özgökçen’in paylaşımının altına yapılan yorumların bazıları şu şekilde:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (15)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri