Konyaspor Bank Asya’da kalıcı değil

Konyasporda 13 Temmuzda yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde boşluk yaşanmaması adına oluşturulan komite çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Komite son gelişmelerle ilgili olarak kulübün resmi internet sitesi “www.konyaspor.org.tr” aracılığıyla bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Yaşanan gelişmelerin ardından kulübümüz için ortada kalmış imajının verilmesi Konya ve Konyaspor’a zarar verecektir. Oluşturulan komitenin Konyaspor’un menfaatleri doğrultusunda çalışmalarda bulunduğunun ve Bank Asya 1.Lig’de birçok takımın transfer çalışmalarını ve yeni sezon hazırlıklarını şekillendirmeye başladığı ortamda Konyaspor’umuzun da bu anlamda boş durmadığının bilinmesini isteriz.
Konyaspor’umuz da yaşanan sürece pozitif yönden bakılmasını istiyor ve takımımızın hak etmediği Bank Asya 1.Lig’de misafir olduğuna inanıyoruz. Bu noktadan hareketle öncelikle takımımızı tecrübeli bir teknik adama emanet etmek istedik ve yaptığımız görüşmeler sonucunda daha önce Konyaspor’umuz da şampiyonluk yaşamış olan başarılı teknik direktör Hüsnü Özkara ile prensip anlaşmasına varılmıştır.
Yönetim oluşumu adına bu kritik dönemde fedakarlık gösterecek, maddi ve manevi katkıda bulunacak, gerek daha önceki yönetimlerde görev yapmış, gerekse yeni isimlerle görüşmeler devam etmektedir. 13 Temmuz’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için komite tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalara destek olunması, beklentimiz ve en doğal hakkımızdır diye düşünüyoruz.
Yeni Yönetim Kurulunun oluşumu ile ilgili olarak birkaç gün içerisinde atılacak somut ve olumlu adımlarla birlikte Sayın Hüsnü Özkara ile sözleşme yapılacak, hem iç hem de dış transfer görüşmeleri hızlandırılarak en kısa sürede sonuçlandırılacaktır. Komite olarak Konyaspor camiasından ve sporseverlerden isteğimiz; mevcut dönemde karamsarlığa sebebiyet vermeden ve boşluk olarak değerlendirilmeyip bize pozitif anlamda destek olmalarıdır.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri