Konyaspor ayakta tuttu

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor zor bir sezonu geride bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip yaşadığı bir çok sıkıntıya rağmen ligde kalmayı başardı.

Lige 7 maçta  sıfır çekerek başlayan ve bu durumun ardından teknik direktör Zafer Turan ile yollarını ayıran Anadolu Selçukspor daha sonra ise yönetim değişikliğine gitti. Yönetim değişikliğine gidilmeden önce ise Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş takımın alt yapı sorumlusu Abdurrahman Baysangur’u A takımın başına getirdi. Daha sonra ise yönetim olarak kongre kararı alındı. Bu süreçte ise Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan’ın belirlediği isimler Anadolu Selçukspor’un yeni yönetimini oluşturdu. Torku Konyaspor’un Kulüp Müdürü Önder Sami Güven Kulüp Başkanlığına getirilirken Stat Müdürü Ahmet Eser ise Başkan yardımcılığı görevine getirildi. Bu iki isimle birlikte Konyaspor’da görev yapan birkaç kişi daha Anadolu Selçukspor’un yönetiminde yer aldı.

KONYASPOR’DAN 8 OYUNCU GELDİ

Her sezon olduğu gibi 2014-2015 sezonunda Torku Konyaspor’un oyuncuları kiralık olarak Anadolu Selçukspor’da oynadı.  Torku Konyaspor’dan 6 oyuncu sezon başında Anadolu Selçukspor’a katılırken 2 oyuncu ise devre arasında takıma dahil oldu.  

6 OYUNCU ANADOLU’YLA ÖZDEŞLEŞTİ

Torku Konyaspor’dan Anadolu’ya kiralık gelen oyuncuların bir çoğu Konyaspor’da forma giymedi. Sürekli Anadolu forması giyen bu isimler Anadolu Selçukspor ile özdeşleşti. Bu isimlerin başında son haftalarda attığı kritik gollerle takımını sırtlayan Aykut Uluç geliyor Aykut Torku Konyaspor’un oyuncusu olmasına rağmen her sezon başında Anadolu Selçukspor’a gönderiliyor.  Aykut’la birlikte İsmail Güven, Mehmet Abdullah Çoban da bu kaderi paylaşan oyuncular arasında. Geride kalan sezonda bu oyuncular arasına Yunus Emre Yalçın ve Ahmet Sabri Fener de dahil oldu.  Bu oyuncuların tamamımın yeni sezonda da Anadolu’da olması bekleniyor. Ligin devre arasında ise Tufan Özbozkurt ve kaleci Oğuzhan Demirci takıma katıldı.  Sezon başında Konyaspor’a transfer edilen Halil İbrahim Sönmez de Anadolu Selçukspor’a kiralanan oyuncular arasındaydı. Bu oyuncu Anadolu Selçukspor’a yaptığı katkıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

FERHAT TÜRKOĞLU   merhabahaber.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri