Konyaspor atamıyor Galatasaray yemiyor

Konyaspor Galatasaray maçı ilginç bir istatistiği de karşı karşıya getirmiş olacak.

Galatasaray, biri hükmen olmak üzere son 17 resmi maçından galip ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip ise son 9 maçını kazanamezken 5 maçtır da gol atamıyor.

Arabam.com Konyaspor son oynadığı 15 maçta sadece tek galibiyet alarak büyük bir düşüş yaşarken art arda 5 maçtan ise gol atamadan ayrıldı Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı Ümraniyespor maçının ardından 15 maç oynarken son galibiyetini ise sezonun 14. haftasında Kayserispor karşısında 2-1’lik skorla aldı. Anadolu Kartalı bu maçın ardından oynadığı 9 maçta ise 4 beraberlik 5 yenilgi aldı. Konyaspor son iç saha galibiyetini ise sezonun 8. hafta maçında 1-0’lık skorla Ümraniyespor karşısında aldı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde bileği bükülemeyen sarı-kırmızılı ekip, 23 Ekim 2022'de 2-2 sona eren Corendon Alanyaspor maçından sonra çıktığı tüm maçları kazandı.

Ligde üst üste 14 maçını kazanan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da çıktığı 3 mücadeleden galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, bu süreçteki hükmen galibiyetini ligin 24. haftasında, depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK'ye karşı aldı.

Sarı-kırmızılılar, aldığı 14 galibiyetle Süper Lig'de üst üste en fazla maç kazanan takım rekorunun yeni sahibi oldu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri