Konyaspor aşure ikram etti

Atiker Konyaspor’da yöneticiler ve futbolcular Zafer Meydanı'nda aşure dağıttı. Yaklaşık 1 saat süren etkinliğe Konyalı vatandaşların ilgisi yoğun oldu

Hicri yılbaşı sayılan Muharrem ayına 11 Eylül Salı günü girildi. Muharrem ayına sessiz kalmayan Atiker Konyaspor aşure etkinliği düzenledi. Zafer Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe yöneticilerden As Başkan Recep Çınar, As Başkan Mehmet Günbaş, As Başkan Osman Koçak ve Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Kabakcıoğlu katılırken futbolculardan ise  Jahovic, Milosevic, Hadziahmetovic, Yatabare ve Ferhat Öztorun katıldı. Etkinliğe on binlerce kişi katıldı. Konyalı vatandaşlar Atiker Konyasporlu futbolculara yoğun ilgi gösterdi.



HEP SOSYAL PROJELERİN İÇİNDE OLDUK

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor As Başkanı Mehmet Günbaş, “Atiker Konyaspor olarak bugüne kadar hep sosyal projelerin içinde olduk. Dini ve milli günlerimizde hep beraber olduk ve bundan sonraki süreçtede olmaya devam edeceğiz. Muharrem ayında halkımıza aşure ikramında bulunduk.Bu önemli günde Atiker Konyasporlu futbolcu kardeşlerimizde buraya gelerek bizlere destek verdiler. Allah kabul etsin. Önümüzde bir Kayserispor maçı var. Hep birlikte bu maça giderek 3 puanı alıp döneceğiz inşallah” dedi.



YÖNETİME TEŞEKKÜR EDERİZ

Ferhat Öztorun ise, “Allah kabul etsin. Bugün taraftarımızla ve halkla bir arada olduk. Bu güzel günü gerçekleştiren Atiker Konyaspor yönetimine teşekkür ederiz. Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah 3 puana uzanan taraf olacağız” sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri