Konyaspor aşığı kunduracı Hasan’dan Trabzonspor’a teşekkür

Konyaspor tribünlerinin renkli siması Kunduracı Hasan, dükkanına Konyaspor ve Trabzonspor bayraklarını yan yana asarak Trabzonspor'a teşekkür etti

Konyaspor tribünlerinin renkli siması Kunduracı Hasan, dükkanına Konyaspor ve Trabzonspor bayraklarını yan yana asarak Trabzonspor'un Ankaragücü galibiyeti ile Konyaspor'un ligde kalmasını sağlayan Trabzon'a minnettarlığını gösterdi. Konyaspor’un tribünlerinin unutulmaz siması Kunduracı Hasan, “Ne Gonyaspor’muş be” sloganıyla bilinir. Son günlerde, Hasan’ın dükkanının önünde asılı duran Konyaspor ve Trabzonspor bayrakları Konya’da dikkat çekiyor. Konyaspor’un ligde kalmasına katkı sağlayan Trabzonspor’un Ankaragücü karşısındaki galibiyetine minnettarlığını göstermek için bu jesti yapan Hasan, Konya’nın vefakar duygularını yansıtıyor. Konya Milletvekili Mehmet Baykan da Hasan’ın taleplerini kırmayarak Trabzon’dan özel olarak bayrak getirtti. Baykan, “Hasan kardeşimiz Konya’nın vefakar duygularına tercüman olmak isteyince, bize de bayrak temin etmek düştü,” diyerek Hasan’ın samimiyetini ve bağlılığını takdir etti.

Konyaspor taraftarları ve Konya halkı, Kunduracı Hasan’ın bu jestini büyük bir takdirle karşılıyor. Bu hareket, futbolun sadece bir spor değil, aynı zamanda dostluk ve vefa örneği olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri