Konyaspor altyapısı Hakan Ünal’a emanet

Konyaspor Akademi kadrosu değişti. Yeşil-beyazlı yönetim 5 yıldır akademi koordinatörü olarak görev yapan Taner Ay ve gençlik geliştirme sorumlusu Bülent Yaldır ile yollar ayrıldı.

Konyaspor Akademi kadrosu değişti. Yeşil-beyazlı yönetim 5 yıldır akademi koordinatörü olarak görev yapan Taner Ay ve gençlik geliştirme sorumlusu Bülent Yaldır ile yollar ayrıldı. Bu iki ismin yerine koordinatörlüğe Mustafa İnce gençlik geliştirme sorumluluğuna ise teknik direktör Hakan Ünal getirildi.
Görev değişimi yapılan yazılı açıklama ile kamuoyu ile paylaşıldı.
Açıklamada, “Bir süredir yapılanma, akademi müfredatı, oyuncu seçme - izleme teknikleri ve vizyon anlamında çalışmalar yürüten yönetimimiz, Konyaspor Futbol Akademisi'nde görev değişimini gerçekleştirdi.
Kulübümüzde yaklaşık 5 yıl boyunca Akademi Koordinatörü olarak görev alan Taner Ay ile Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Bülent Yaldır'a bugüne kadar gösterdikleri üstün gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.
Yeni dönemde Konyaspor Futbol Akademisi Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu görevine Hakan Ünal getirilmiştir. Uzun yıllar teknik direktörlük, oyuncu ve antrenör gelişimi ile ilgili çalışmalar yürüten Hakan Ünal hocamıza ve teknik ekibine başarılar dileriz.” denildi.
ÖĞRENCİLERİ SÜPER LİG'DE
Konyaspor altyapı seçmeleri ile birlikte göreve başlayan Hakan Ünal Şekerspor alt yapısında uzun yıllar çalışarak birçok futbolcunun Konya ve Türk futboluna kazandırılmasına katkı sağladı. Ünal, Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak, Oğuz Gürbulak ve birçok ismi Konya futboluna kazandıran isim oldu. 54 yaşındaki teknik adam geçtiğimiz sezon Konyaspor’un pilot takımı 1922 Konyaspor’u kümede tutmayı başarmıştı. Hakan Ünal Şekerspor ve 1922 Konyaspor’da teknik direktörlük yaparken Konyaspor’da İsmail Kartal’ın yardımcı antrenörlüğünü yaptı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri