Konyaspor alt yapısına özel davet

Konyaspor Akademi İzmir’de düzenlenecek ülkenin ve dünyanın en prestijli altyapı turnuvalarından olan U12’a Cup’a davet edildi

Konyaspor U12 Takımı, İzmir’de düzenlenecek Uluslararası İzmirCup 2023 Futbol Turnuvasına katılacak. 6-7-8-9 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek organizasyona 152 gün kalırken katılacak takımlar da belli olmaya devam ediyor.

Altyapısıyla ünlü olan futbol kulüplerinden Altınordu, geleneksel hale getirdiği U12 İzmir Cup için kolları yeniden sıvadı. Köklü İzmir ekibi, ülkemizin ve dünyanın en prestijli altyapı turnuvası olan U12 İzmir Cup'a katılacak kulüpleri açıklamaya başladı. İzmir ekibi son olarak, Konyaspor'un da bu turnuvada yer alacağını açıkladı. Turnuvada ülkemizden Konyaspor'un yanı sıra Altay, Başakşehir, Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe, Karşıyaka, Sivasspor ve Trabzonspor yer alacak. Öte yandan turnuvaya; Bayern Münih, Bayern Leverkusen, Frankfurt, Hamburg, Schalke 04, C.Brugge, Marsilya, PSG, Ajax, AZ Alkmaar, PSV Eindhoven, L.City ile M. City, Athletic Bilbao, Celta Vigo, Valencia, Hammarby, Juventus, Benfica, Porto, Güney Afrika'dan TS Galaxy ile Rusya'dan Zenit katılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri