Konyaspor Ahmed Hassan’a ne kadar maaş ödeyecek?

Yunan basını Konyaspor’un Ahmed Hassan’a ödeyeceği miktarı yazdı

Konyaspor, transferin son gününde Yunan kulübü Olympiakos'tan 28 yaşındaki Mısırlı forvet Ahmed Hassan'ı kiralık olarak renklerine bağlamıştı

Deneyimli golcünün maliyeti hakkında yeşil-beyazlı kulüpten bir açıklama yapılmazken, Yunan basını transferin maliyetini açıkladı. Yunanistan'ın önde gelen spor sitelerinden Gazıetta'nın haberine göre Konyaspor, bu transfer için 1 milyon 200 bin euroluk bir maliyetin altına girdi. Haberde, Konyaspor'un futbolcunun Olympiakoslan 1 yıllık alacağı olan yaklaşık 600 bin euro tutanndaki sözleşmesini karşılayacağı, kiralama bedeli olarak ise 600 bin euro ödeyeceği belirtildi.

KONYASPOR MISIRLILARI SEVER

Konyaspor’da 28 yaşındaki Mısırlı forvet Ahmed Hassan kendini yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Hassan, Konyaspor’un tarihindeki 5. Mısırlı oyuncu oldu.

Transferin son gününde Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan’ı Yunanistan’ın Olympiakos takımından kiralayarak kadrosuna katan Konyaspor, tarihinde 5.kez bir Mısırlı oyuncuyu transfer etmiş oldu.

Konyaspor’da 28 yaşındaki Mısırlı forvet Ahmed Hassan kendini Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan imzayı dün atarken yeşil beyazlıların Mısırlı oyuncuları listesine girdi. Hassan, Konyaspor’un tarihindeki 5. Mısırlı oyuncu olarak kayıtlara geçti. Daha önce yeşil beyazlı ekipte Ahmet Belal, Abdelzaher El Saka, Mohammed Abdalla ve Ayman Abdelaziz gibi Mısırlı oyuncular takımda yer almıştı.

Konyaspor’da en uzun forma giyen isim ise 2005 yılında Gençlerbirliği kulübünden transfer edilen Abdelzaher El Saka olmuştu. Mısırlı oyuncu Konyaspor’da 2005-2007 yılları arasında 73 maçta forma giyerken 4 gol kaydetmişti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri