Konyaspor adından daha çok söz ettirecek  

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Kanal 42’de yayımlanan Spor 42 programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Genç Başkan transfer, borçlar, projeler, 100. yıl etkinlikleri ve daha birçok konuda açıklamada bulundu 

İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen Kanal 42’de yayımlanan Ali Kaan Kurşun ve gazetemiz spor müdürü Ferhat Türkoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Spor 42 programında önemli açıklamalarda bulundu. Genç Başkan 2 saate yakın süren programda gündeme dair tüm soruları cevapladı. Fatih Özgökçen’in  açıklamaları şu şekilde: 

RESMİ BİR TRANSFER TEKLİFİ YOK. İMZALAR BU HAFTA ATILACAK 

“ Oyuncularımıza gelen resmi bir transfer teklifi yok. Sözleşmeler noktasında ince eleyip sık dokuyoruz. Gelecek haftadan itibaren sözleşme yenilemeleri yapılacak. Ara transfer dönemi ile ilgili olarak. Scout görevindeki arkadaşlar çok sıkı şekilde çalışmalarına devam ediyor. Yakın zamanda birkaç ülkeye gitmelerini planlıyoruz. Ocak ayı itibariyle de İlhan hocamıza sunacağımız yabancı isimler olabilir”

BABEL İSMİ GÜNDEMİMİZDE YOK 

“Ryan Babel ile ilgilenmiyoruz. Böyle bir transfer hedefimiz yok. Haberi ben de basından öğrendim.”

HOCAMIZLA ELBETTE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ 

“İlhan hocamız çok çalışkan bir insan. Şu an itibariyle ortada bir başarı var. Hocamız ile elbette devam etmek istiyoruz. Konyaspor menfaatleri doğrultusunda hareket etmek öncelikli görevimizdir. Ortada bir başarı olmasa da kendisiyle devam etmeyi tercih ederim”

KONYASPOR ADINDAN DAHA ÇOK SÖZ ETTİRECEK 

“Konyaspor Kulübü son günlerde ulusal medyada daha çok yer almaya başladı. İnanıyorum ki, Konyaspor adından daha çok söz ettirecek. Tabii lig devam ediyor. Ayaklarımızı yere sağlam basacağız. Maç maç gideceğiz. Konyaspor'un başarısından rahatsız olanlar olabilir. Yapacak bir şeyimiz yok, rahatsız olmaya devam edebilirler. Biz de çalışmaya devam edeceğiz"

 BORÇLARI AZALTMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

“Kulüp 240 milyon ile devredildi bize ama faizler de vardı. Bunlar da değişkenlik gösteriyordu. Geldikten sonra bir hafta sonra araştırma yaptık. 320-330 milyon TL arası bir borç vardı. Ödemeler de işliyordu. Biz bunun 120 milyonunu ödedi. Takım başarılı olduğu sürece, destek ve sponsorluklar artığı sürece daha da azalabilir. Bunun üstesinden gelmeye ve borç yükünden Konyaspor'u kurtarmaya çalışacağız. Sponsorluklarla ciddi bir gelir sağlandı. Daha da artması için çalışıyoruz. Önümüzdeki sezonlarda Konyaspor'un önüne bir isim sponsoru almayı düşünmüyoruz”

HURTADO MESELESİ CİDDİ BİR YÜK GETİRECEK 

“Kendimizi savunduk FIFA ve CAS nezdinde. İlk derecede kaybettik, Dava şuan CAS’ta. Kaybedilecek büyük ihtimalle. Mali noktada problem yaşayacağız. Hurtado 1 milyon 650 bin euro talep ediyor. O rakamın belirli taksitlerle ve bu rakamın yüzde 25 altında ödeme planı sunduk. Avukatları yüzde 95 oranında kabul etti. Dava sonucunu beklenmeden FIFA’daki cezada hükmedilen parayı taksitlerle ödeyeceğiz. Ancak büyük bir yük getirecek bize.” 

MAÇ GÜNLERİ VE SAATLERİ  AÇIKLAMASI  

“Maç saatlerinin değişmesi bir kulübün isteğiyle olmuyor. İki kulübün isteğiyle de maç saatleri değişmiyor. Gerek TFF'nin gerek yayıncı kuruluşun onayı gerekiyor”

TARAFTARIMIZIN STADI DOLDURMASINI İSTİYORUZ 

“Görsel şovlarına gıpta ile bakılan taraftara sahibiz. Ç.Rizespor maçımız saat 16’da başlayacak. Bilet fiyatlarında yüzde 50, kombine fiyatlarında yüzde 40 indirime gidiyoruz. 42 bin taraftarımızı Rizespor maçına bekliyoruz.”

SAİT ÇELİK 


 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri