Konyaspor, Adana Demirspor'a bileniyor

Konyasporun Adana yolculuğu dün başladı. Ligin 4.haftasında, yarın deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlı temsilcimizde hedef, Adanadan 3 puanla dönmek

PTT 1. Lig'de ilk galibiyetini Adana Demirspor karşısında almayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar önceki akşam devam etti. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana tedavi olan Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve Ali Turan katılmazken, Semih Aydilek yürüyüş, Ali Zitouni ise düz koşu yaptı. Antrenman 5’e 2 ile devam etti ve ardından taktik bir çalışma gerçekleştirildi. Büyük bölümü yağmur altında yapılan antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı. 

SON ÇALIŞMA BUGÜN

Dün sabah Tatlıcak tesislerinde biri çalışma daha yapan Kartallar, öğle yemeğinden sonra Mersin’e giderek Hilton otelde kampa girdiler. Torku Konyaspor’da, Adana Demirspor maçının hazırlıkları bugün orada gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlanacak. Temsilcimizde, sakat olan semih, Ali Zeytuni ve kart cezalısı Ali Turan bu maçta da takımda yer alamayacak. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Serkan Şahin büyük bir olasılıkla ilk 11’de yer alacak.

TAYFUN TEKNİK KADRODA

Konyaspor teknik kadrosuna yeni takviye. 2009-2010 sezonunda şampiyon olarak Süper Lige yükselen takım kadrosunda yer alan Tayfun Türkmen, teknik kadroya dahil oldu. Son olarak Bugsaşspor’da antrenörlük görevinde bulunan Tayfun Türkmen, daha çok futbolcu izleme görevinde bulunurken, teknik heyette de yer alarak takımla birlikte antrenmanlara çıkacak. Konyaspor'da uzun zaman futbolculuk görevinde bulunan ve yeşil-beyazlı ekibin ve taraftarlarının gönlünde önce efendiliği ile sonra da futbolculuğu ile yer edinen Tuyfun Türkmen'in şimdi de tekmnik adam olarak görev alması camiada memnunlukla karşılandı.

MAÇIN HAKEMİ MUSTAFA AYDIN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Torku Konyaspor’un PTT 1.Lig’in 4.haftasında 22 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçta Trabzon’dan Mustafa Aydın düdük çalacağını açıkladı. Aydın’ın yardımcılıklarını Hakan Atilla Gökbilgin  ve Mehmet Metin yaparken, maçın dördünü hakemi   Ali Şükrü Beldüz. PTT 1.Lig’in 4.haftasında oynanacak maçlar ve yönetecek hakemler şöyle: Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak Şanlıurfaspor-Kartalspor maçını Taner Gizlenci, saat 19:00'da oynanacak Ankaragücü-Manisaspor maçını Tayfur Özkan, saat 20:00'de oynanacak olan Adana Demirspor-Torku Konyaspor maçını ise Mustafa Aydın yönetecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaları ise şu hakemler yönetecek.Saat 16:00 Samsunspor-Boluspor: Hakan Ceylan, saat 16:00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Denizlispor: Suat Arslanboğa, saat 20:00  Göztepe A.Ş.-Ç.Rizespor A.Ş.: Mustafa İlker Coşkun, saat 20:00 1461 Trabzon-Adanaspor A.Ş.: Deniz Ateş Bitnel, saat 20:00 Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Kayseri Erciyesspor: Hüseyin Göçek. PTT 1. Lig'de 4. haftanın son maçı ise pazartesi günü saat 20.00'de Bucaspor ile Karşıyaka arasında oynanacak ve bu karşılaşmayı da Kultulan Bilgiç yönetecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri