Konyaspor A2'in Karabük mesaisi

A 2 Ligi 2. Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, ligin 20. haftasında bugün Kardemir Demir Çelik Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

A 2 Ligi 2. Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, ligin 20. haftasında bugün Kardemir Demir Çelik Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 13:00'de başlayacak. Kardemir Demir Çelik Karabükspor-Torku Konyaspor A2 Ligi maçını Kocalei bölgesinden Alican Erçelik yönetecek. Erçelik'in yardımcılığını Ferhat Alkan ve Doğukan Durdağ yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Muhammet Oğuzhan Öztaş.

Geçtiğimiz hafta Manisaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde golsüz berabere kalarak üç puan hasretine son veremeyen yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmanda kazanmanın hesaplarını yapıyor. Konyaspor'da önemli bireksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlı ekibin antrenörü Seyfi Erkan, lider Karabük karşısında prestij açısından çon önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Rakiplerinin lider durumda bulunduğunu ve kendilerinin de moral kaynağı aradıklarını ifade eden Erkan; “Bu maçtan istediğimizi alarak moral kazanmak ve ligin son haflarına iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Öte yandan ligin 20. haftası dün oynanan Bursaspor-Derince Belediyespor maçı ile başladı. Bugün oynanacak 4 karşılaşma ile sona erecek olan zorlu haftanın programı şöyle: Boluspor-Bucaspor,  Kardemir Demir Çelik Karabükspor-Torku Konyaspor, Kasımpaşa-TKİ Tavşanlı Linyitspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri