Konyaspor A2 Takımı Karabük önünde

A 2 Ligi 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 24. haftasında bugün Kardemir Demir Çelik Karabüksporu konuk edecek.
Haftaya 41 puan ve averajla üçüncü sırada giren Konyaspor’un Karabük ile oynayacağı zorlu maç 2 Nolu Saha’da saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Ankara bölgesi hakemlerinden Kadriye Gökçek yönetecek. Gökçek’in yardımcılığını Tülay Kaymak ve Betül Baykan yapacak. Önemli bir eksiği bulunmayan temsilcimiz Konyaspor Karabük maçını kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor. Yeşil-beyazlıların bugün konuk edeceği Kardemir Karabükspor 21 puanla 13. sırada yer alıyor.
Konyaspor A 2 takım Antrenörü Salih Eken, bugün kendi saha ve seyircileri önünde zor bir sınav vereceklerini söyledi. Hedeflerinin üç puanla birlikte zorlu rakipleri karşısında iyi bir futbol ortaya koymak olduğunu ifade eden Eken; “İyi bir ekibiz ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Lig’de zirve yarışından kopmamak için galibiyet almaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Rakibimiz ligin alt sıralarından kurtulmanın mücadelesini veriyor. Bu durum bizim için maçı daha kritik bir hale getiriyor. Ancak biz rakibimizin durumu ile ilgilenmiyor ve yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile istediğimizi alacağız” diye konuştu.
A2 Ligi 2. Grupta bugün 5 karşılaşma oynanacak. Lig’de 24. hafta maçları yarın oynanacak 3 karşılaşma ile tamamlanacak. Haftanın programı şu şekilde: Bugün: Çaykur Rizespor-Mke Ankaragücü, Adanaspor-Sivasspor, Konyaspor-Kardemir Demir Çelik Karabükspor, Giresunspor-Diyarbakırspor, Kayserispor-Gaziantepspor. Yarın: Gençlerbirliği-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor-Samsunspor, Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri