Konyaspor A2 Takımı Erciyes önünde

Bu sezon ilk defa uygulamaya geçen A2 Futbol Ligi Güney grubunda mücadele eden Konyaspor bugün deplasmanda ilk maçına çıkacak.

İlk dış saha maçında Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak Genç Kartallar 2’de 2 yapmak istiyor. Sezonun açılışını sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapan yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftayı maç yapamadan geçiren Konyaspor Erciyes karşısına mutlak üç puan parolası ile çıkacak.  Saat 16.00’da başlayacak zorlu müsabaka Vali Nihat Canpolat sahasında oynanacak. Mücadeleyi Serkan Sarıkaya, Osman Susamış, Bilal Emektar hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise M. Murat Emre.

Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Konyaspor A2 takımı teknik sorumlusu Yücel Altınışık en büyük hedeflerinin kadrolarında barındırdıkları yetenekleri pişirmek ve üst lige hazırlamak olduğunu ifade etti. Altınışık, “Sezona sahamızda oynadığımız Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak moralli başladık. İkinci haftayı ise maç yapmadan geçirdik. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah Kayseri Erciyes karşısında da iyi futbolla galip gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Konyaspor’un, Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağı haftada günün diğer müsabakaları şu şekilde: Kayseri Erciyesspor-Konyaspor Gaziantepspor-Mersin İdman Yurdu Gaziantep B.Ş.B-Diyarbakırspor Sivasspor- Kayserispor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri