Konyaspor A2 Takımı açık ara lider

TFF A2 Ligi 4. grupta mücadele eden Konyaspor sezonun ilk devresini önceki gün sahasında oynadığı Kayserispor maçı ile tamamladı

TFF A2 Ligi 4. grupta mücadele eden Konyaspor sezonun ilk devresini önceki gün sahasında oynadığı Kayserispor maçı ile tamamladı. Rakibini 2-0 yenen Yeşil-beyazlı ekip 9. maçında 8. galibiyetini almış oldu. TFF A2 Ligi 4. grupta mücadele eden Konyaspor gösterdiği performansla göz dolduruyor. Ligde art arda aldığı seri galibiyetlerle zirveyi kimeyse kaptırmayan yeşil-beyazlı ekip son olarak Kayserispor’u yenerek 8. galibiyetini aldı.

 

Sezona sahasında aldığı Kayseri Erciyesspor yenilgisi ile başlayan Konyaspor bu maçtan sonra hiç puan kaybı yaşamadı. Çıktığı 8 maçı da kazanan yeşil-beyazlı ekip 21 puanla grubun zirvesinde yer aldı. Sezon başında birçok oyuncusunun A takıma gitmesine rağmen kalan oyuncuların başarısı Konya spor camiasını memnun ediyor. A2 takımdan A takıma yükselen oyuncuların başarısı ile birlikte altyapıdaki oyuncuların başarısı da ilerisi için Konyaspor’a büyük umut veriyor.

 

A2 Takım’ın çıkışını sürdürdüğünü belirten Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, “Kulübümüzün aldığı transfer yasağı cezası alttan gelecek oyuncularımızı ümitlendirdi. Bunun sonucunda da yıllardır bahsedilen ancak bir türlü gerçekleştirilemeyen arzulanan başarı hem oyuncu kazanımı hem de sportif anlamda geldi. Şu anda A2 Takımımız grubunda ilk yarıyı peş peşe oynadığı 8 maçı da kazanarak 24 puanla en yakın rakibinin 7 puan önünde lider tamamladı. İki başarının bir arada gelmesi de oldukça güzel” dedi.

 

A2 Ligi 4. grupta oynanan ilk devrenin son maçlarında şu sonuçlar alındı: , , , .  TFF A2 Ligi 4 grupta 2. devre maçlarına ara verilmeden devam edilecek. Müsabakaların programı şu şekilde: Kayseri Erciyesspor-Konyaspor, Elazığspor -Mke Ankaragücü, Adanaspor A.Ş.-Mersin İdman Yurdu, Gaziantepspor –Kayserispor, Medical Park Antalyaspor-Gaziantep Büyükşehir.

 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri