Konyaspor A 2 Takımı Rize seferinde

Yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Genç Kartallar hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeşil-Beyazlılar bugün karayolu ile Rize’ye giderek kampa girecek
A2 Futbol Ligi 2. Grupta mücadele veren Konyaspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeşil-Beyazlılar bugün karayolu ile Rize’ye giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Geçen hafta kendi sahasında Adanaspor’u mağlup ederek 3 puanı alan temsilcimiz zorlu Rizespor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Çaykur Rizespor maçının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Konyaspor A 2 Takım Antrenörü Salih Eken” Yarın deplasmanda zor bir sınav vereceğiz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Takımımızda önemli bir eksik bulunmuyor. Hedefimiz rakibimiz karşısında en iyi oyunumuzu oynayarak sahadan 3 puanla ayrılmak” dedi. Öte yandan A 2 Futbol Ligi 2. Grupta yarın oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: Çaykur Rizespor-Konyaspor, Ankaragücü-Giresunspor, Gaziantepspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Karabükspor-Kayseri Erciyes, Sivasspor-Orduspor, Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu, Samsunspor-Gençlerbirliği, Diyarbakırspor-Kayserispor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri