Konyaspor A 2 Takımı Antep’e hazır

Yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Yeşil-Beyazlılar hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak. Türkiye Futbol Federasyonu A 2 Futbol Ligi Güney Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Bugün sabah karayolu ile Gaziantep’e hareket eden Genç Kartallar burada kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik Direktör Salih Eken nezaretinde dün sabah kondisyon ağırlıklı idman yapan Yeşil-Beyazlılar öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışma yaptı. Yoğun geçen antrenmanda futbolcuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak.

Gaziantepspor karşılaşmasının zorlu ve çekişmeli geçeceğini ifade eden Yeşil-Beyazlıların tecrübeli antrenörü Salih Eken, “Yarın deplasmanda zor bir sınav vereceğiz. Her iki takım da kazanmak için sahada ellerinden geleni yapacaklar. Konyaspor olarak rakibimiz karşısında etkili bir futbol sergileyerek maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi. Öte yandan A2 Futbol Ligi Güney Grubu’nda yarın oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: 14.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Mersin İdmanyurdu, 14.30 Gaziantepspor-Konyaspor, 14.30 Adanaspor-Kayserispor, 14.30 Sivasspor-Diyarbakırspor
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri