Konyaspor 3 maçta 7 gol yedi

Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılasan Konyaspor, kalesinde 2 gol görürken 3 kez gol sevinci yaşadı.

İkinci haftada evinde Galatasaray'ı ağırlayan Konya ekibi, söz konusu maçta kalesinde 2 gol görürken rakip fileleri 1 kez sarstı. Üçüncü haftada ise ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor ile deplasmanda karşılaşılan yeşil-beyazlılar, kalesinde 3 gol görüp 1 gol ile karşılık verdi. Bu maçlarda 3 puan alabilen Konyaspor'da savunmadaki eksiklikler dikkat çekiyor

ALİ ÇAMDALI: "TAKIM SAVUNMASINI DÜZELTMEMİZ GEREKİYOR"

Maç sonrasında Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı da bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada geçen sezon kolay gol yemeyen bir takım olduklarını hatırlatarak, "Özellikle bu 3 haftada bunu bir türlü düzeltemedik. Önceliğimiz Kayserispor maçı için defansif duruşumuzu toparlamak. Gol yememeyi tekrar alışkanlık haline getirmek. Bunu hem mevcut oyuncularla gerekirse de en hızlı şekilde takviyelerle yapmamız gerektiğini düşünüyorum. O bölgede ihtiyaç var. Bu net bir şekilde görünüyor. Yenilen kolay golleri bir an evvel analiz edip, takım savunmasını düzeltmemiz gerekiyor. Savunmayı sadece defans oyuncuları ile değil tüm takım olarak başarmamız gerekiyor” dedi.

OYUN HAKİMİYETİNİ SKORA YANSITAMADIK

TÜMOSAN Konyaspor'un teknik sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, "Oyun hakimiyetini skora yansıtamadık çünkü pozisyon üretmekte sıkıntı çektik. Öndeki hareketliliği sağlayamadık." dedi. Albayrak, Bodrum İlçe Stadı'nda, Sipay Bodrum FK'ye 3-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, desteklerinden dolayı her iki takımın taraftarını kutladı. Sahada mücadelenin olduğunu, ilk yarıda istedikleri oyunu yansıtamadıklarını dile getiren Albayrak, oyuncuların da o performansı göremediklerini kaydetti. İkinci yarıda yapılan değişikliklerle birazcık topa hakim olduklarını anlatan Albayrak, şu değerlendirmelerde bulundu: "Oyun hakimiyetini skora yansıtamadık çünkü pozisyon üretmekte sıkıntı çektik. Öndeki hareketliliği sağlayamadık. Rakibin bizimle adam adama oynayacağını biliyorduk ama öndeki hareketliliği sağlayamayınca alan bulmakta da zorlandık. İkinci yarıda gösterilmiş olan bir performans, mücadele var. Her iki takımı da bu performanstan dolayı kutluyorum. Bodrumspor da ilk galibiyetini aldı. Eksiklerimizi biliyoruz. Topa hakim olurken de sonuca gidebilen, pozisyon üretebilen bir takım haline gelmek istiyoruz. Güç, kuvvet, mücadele anlamında gayet iyiyiz."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri