Konyaspor 2021’den umutlu  

2020 yılını kötü geçiren İ.H. Konyaspor 2021 yılından umutlu. Yeşil-beyazlı ekip yaşadığı sıkıntılara rağmen sezonun 15 haftası sonunda kendisine 10. sırada yer buldu. Konyaspor  devre arası yapacağı transferlerle yeni yılda daha umutlu hale gelecek  

Süper Ligde 20. sezonunu geçiren İ.H. Konyaspor 2021 yılının ilk maçına Hatayspor deplasmanında çıkacak. 2020 yılını kabslarla geçiren yeşil-beyazlı ekip yeni yıla galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor. Ligde şuana kadar oynadığı 14 maçta 19 puan toplayan Anadolu Kartalı sıralamada 10. basamakta yer alıyor.  Yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta ve rotasyonda  büyük sıkıntılar yaşayan yeşil-beyazlı camia tüm bunlara rağmen iyi bir performans ortaya koydu. Konyaspor’un ortaya koyduğu bu performans ise yönetim ve taraftarları heyecanlandırdı. Yönetim transfer sezonunda yapacağı hamlelerle 2021 yılını daha başarılı geçirmenin planlarını yapıyor.   

2020’NİN YÜKLERİNDEN KURTULMAK İSTİYOR 

2021 yılına umutla başlamak isteyen Konyaspor yönetimi devre arasında takıma takviyler yapmayı planlarken fayda sağlamayan birçok oyuncuyu da gönderecek. Bu oyuncuların başını ise müzmin sakat Hurtado çekiyor.Hurtado’nun  sözleşmesini sezon başında feshetmek isteyen yeşil-beyazlı kulüp bu hamlesinde başarılı olmamıştı. Yönetim bu kez Perulu oyuncuyu göndermekte kararlı.  Hurtado ile birlikte takıma katkı sağlamayan ve sakat olan Samuel Eduok da gidecek oyuncular arasında.  Serkan Kırıntılı’nın da devre arasında Konyaspor’dan ayrılacağı konşuluyor. Bu oyuncular ile birlikte performansı yetersiz oyuncuların da kulüple olan bağları kopacak.

ÖNCELİK KANAT TRANSFERİ 

 Konyaspor’un transferde önceliği kanat transferi olacak.İsmail Kartal sezon başında kanatlara oyuncu almak için yönetime rapor vermiş ancak stoper mevkiinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle bu hamle ertelenmişti. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan tecrübeli teknik adam öncelikli olarak kanatlara iki hızlı adam alınmasını istiyor. Sakatlıkların çok olması nedeniyle ise kadrodaki alternatifin de arttırılması konusunda yönetimle görüşen İsmail Kartal ikinci yarıya daha güçlü bir Konyaspor ile girmek istiyor.

GÖZLER HATAY MAÇINA ÇEVRİLDİ 

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 16. haftasında 2 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başladı.

Kulüp açıklamasına göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, önceki gün oynanan Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı. 

Core ve ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman, pas çalışmasının ardından gerçekleştirilen koşu ile tamamlandı.

İdmana, sakatlığından dolayı ameliyat edilen Alper Uludağ'ın yanı sıra, tedavilerine devam edilen oyuncular katılmadı. 

İttifak Holding Konyaspor,  hazırlıklarını bugün sürdürecek.

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri