Konyaspor  11 transfer yaptı 

 Transferin hızlı ekibi Konyaspor şuana kadar 11 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı ekip yabancı golcü arayışlarını sürüdürürken iç transferde de iki oyuncusuna imza attırmaya hazırlanıyor  

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Konyaspor güçlü bir kadro oluşturmak adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak stoper Calvo ve Bursaspor’dan orta saha oyuncusu Tuğbey Akgün’ü kadrosuna katan yeşil-beyazlı ekip golcü transferi içinde yoğun mesai harcıyor. 

Konyaspor, Portekizli ön libero Paz, Hırvat sağ kanat Muric ve orta saha Pavicic, santrfor Muhammet Demir, stoperler Calvo, Kahraman Demirtaş, sağ bekler Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel ile sol bek Yasir Subaşı, orta saha Tuğbey Akgün ve kaleci Erhan Erentürk'ü renklerine bağlamıştı. 

FORVET İÇİN YENİ İSİM BALDE 

Konyaspor yönetimi forvet transferinde de görüşmelerini sürdürüyor. 

Yeşil-beyazlı yönetimin, iyi bir golcüyü takıma kazandırma adına hata yapmak istemediği ve bu transferi de birkaç gün içinde çözüme kavuşturacağı belirtildi.

Konyaspor'da forvet transferi için İtalya Seri A ekiplerinden Cagliari ile sözleşmesi sona eren Senegalli Keita Balde ile ilgilendiği öğrenildi.

Geride kalan sezonu Cagliari takımında geçiren 27 yaşındaki golcü, 14 maçta forma giyerken, 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Daha önce Lazio, Monaco ve İnter gibi kulüplerde forma giyen 1.84 boyunda ki Balde’nin güncel piyasa değeri 3 milyon Euro. Yeşil-beyazlı yöneticilerin bu transferde ortak yol bulak adına oyuncu ile pazarlık halinde olduğu öğrenildi.

İÇ TRANSFERDE İMZALAR BEKLENİYOR 

Dış transferde yoğun günler geçiren Konyaspor, iç transferde de düğmeye bastı. Yeşil-beyazlılar, performanslarıyla takımın vazgeçilmezi olan Brezilyalı sol bek Guilherme ve Kosovalı sol açık Bytyqi'nin sözleşmesini uzatmak istiyor 

Konyaspor yetkilileri her iki futbolcudan da olumlu geri dönüş aldığı ve 2+1 yıllık kontrat imzalanacağı öğrenildi. 32 yaşındaki Guilherme, geçen sezon 38 maçta; 4 gol, 5 asist, 25 yaşındaki Bytqi ise 37 karşılaşmada 8 gol, 7 asist katkısı sağlamıştı. 

SPOR SERVİSİ 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri