Konyapor'da İshak sıkıntısı

Torku Konyaspor'da, Ligin 11. Haftasında, Kartalspor maçı hazırlıkları iki günlük izinin ardından önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanla başladı

Torku Konyaspor'da, Ligin 11. Haftasında, Pazar günü deplasmanda oynayacak Kartalspor maçı hazırlıkları iki günlük izinin ardından önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmanla başladı. Yeşil-beyazlı takımın, gerçekleştirdiği haftanın ilk antrenmanına İzinli olan Neca Fernandes ve Denizlispor maçında sakatlanan İshak Çakmak katılmadı.  Antrenman koşu çalışmasıyla başladı ve oyuncular daha sonra 20 dakika gruplar halinde koşu yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Torku Konyaspor’da hazırlıklar Cuma gününe kadar devam edecek ve Kartallar İstanbul’a Cumartesi sabah uçakla gidecekler. Temsilcimizde, sakat olan İshak ile birlikte sarı kart cezalısı Ali Turan kadroda yer alamayacak. Konyaspor'un Denizlispor ile oynadığı 10.hafta maçında sakatlanarak 43.dakikada oyundan çıkan  İshak Çakmak'ın çekilen MR ve yapılan tetkiklerinde iç menisküsünde yırtık ve iç yan bağlarında ciddi derecede zedelenme tespit edildiği açıklandı. Tedavisine hemen başlanılan oyuncumuzun yeniden sahalara dönmesinin 3-4 haftalık bir zamanı bulabileceği belirtildi. Kartallar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi.Sabah yapılan çabukluk antrenmanına sakat olan İshak katılmazken, izin nedeniyle Salı günlü çalışmada yer almayan Neca takımla birlikte çalıştı. Yeşil-beyazlılar akşam da tesislerde teknik-taktik çalışması gerçekleştirdi.

KARTALSPOR DA HASARLI

Hafta sonunda Konyaspor'un rakibi olacak olan Kartalspor, geçtiğimiz Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığı 1461 Trabzon karşılaşmasına iki sakat verdi. Karşılaşmanın 20.dakikasındaOfoedu’nun ayağından topu almak için kayarak müdahale eden Onur Nasuhoğlulları dizinden sakatlık yaşadı. Saha içinde tedavisi yapılarak oyuna devam eden Onur, üç dakika sonra oyuna devam edemeyeceğini bildirerek yerini Deyvison Denilson‘a bıraktı. Onur’un yerine oyuna dahil olan Deyvison Denilson ise ayak bileğine aldığı darbe sonucu sakatlık yaşadı. Denilson ağrıyla oyuna devam ederken Pazartesi günü çekilen MR sonuçlarında iki oyuncunun da ciddi sakatlık yaşadığı ortaya çıktı. Onur’un sol iç yan bağlarında 2. derecede yırtık, ön çapraz bağlarında ise kısmi zedelenme olduğu tespit edilirken, Denilson’un ayak bileği talusunda kemik hasarı meydana geldiği ortaya çıktı. Her iki oyuncunun tedavisinehemen başlanırken Onur’un 6 hafta, Denilson’un ise 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Ayrıca sağ böbreğinde taş tespit edilen Kartalspor’un genç oyuncusu Ersel Aslıyüksek’in de bir hafta ilaç tedavisi görerek istirahat edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri