Konya'nın ünlü markası 20 liraya tost ve içecek satacak!

Konyalıların gönlünü kazanan Ekrem Coşkun, yeni bir karar daha alarak, tost işletmesi açmaya karar verdi. Etliekmekte uygulanacak ucuz fiyat politikası tostta da olacak. Kaşarlı tost ve içecek 20 liradan, karışık tost ve içecek 30 liradan satışa sunulacak

Konya'nın en büyük işletmelerinden biri olan Ekrem Coşkun, gıda sektörüne önce döner ile girdi. Türkiye'nin birçok noktasında şubeleri olan Ekrem Coşkun, “Konyalılar pahalıya etliekmek yemeyi hak etmiyor” diyerek, bir süre önce etliekmek şubesi açmayı ve yaygınlaştırmayı kararlaştırdı. Ekrem Coşkun, bugün Konya'da teki 180 ile 220 lira arasında bir fiyata satılan etliekmeği 80 liradan, 220 ile 260 TL arasında satılan bıçakarasını ise 100 TL'den satışa sunuyor. Konya genelinde 7 “Ekrem Coşkun Etlekmek” şubesiyle hizmet veren Ekrem Coşkun'un ucuza, kaliteli satış yapması Konyalılar tarafından büyük bir beğeni aldı. Ekrem Coşkun'un etliekmek piyasasına girmesiyle birlikte birçok etliekmekçi de indirim kampanyası yapmak zorunda kaldı.

İLK TOST DÜKKANI HAFTAYA AÇILIYOR

Ekrem Coşkun, yeni bir karar daha aldı. Konyalıların pahalıya tost yemesine gönlünün razı olmadığını ifade eden Ekrem Coşkun, tost işletmeleri açacağını ve şubeleri yaygınlaştıracağını belirtti. Ekrem Coşkun Tostlarının ilk şubesi önümüzdeki hafta içi İhsaniye Mahallesi'nde açılacak. Dükkân Konya Maliyesi'nin tam karşısında yer alıyor.

Dükkândaki çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı bilinirken, dükkânın girişine pankart da asıldı. Pankartta yazılı olan fiyatları görenler şaşkınlığını gizleyemezken, “Yaparsa yine Ekrem Coşkun yapar. Allah, Konya'nın evladı Ekrem Coşkun'dan razı olsun. Bizi pahalıya satış yapan başka esnaflara mahkum etmediği için kendisine ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

EKREM COŞKUN BABALARIN BOYNUNU BÜKMEK İSTEMİYOR

Ekrem Coşkun, tosttaki kaliteli ve ucuz fiyat politikasını belirlerken yine Konyalıları düşündüğünü gösterdi. Şubelerini yaygınlaştırmayı, yeni işletmelerle Konyalılara ucuza hizmet sunmayı önceleyen Ekrem Coşkun, etliekmekte olduğu gibi tostu da bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyor. Coşkun, “Hiçbir babanın ekonomik anlamda boynunu evladına ve ailesine karşı bükmek istemiyorum” diyerek, yenilikleri bir bir hayata geçiriyor.

FİYATLAR DUYANLARI ŞOKE ETTİ

Tost dükkânında içecek Ekrem Coşkun'dan olacak. Karışık tost ve istenen içecek 20 liraya satılacak. Kaşarlı-sebzeli tost ve istenen içecek 25 liraya satışa sunulacak. Sucuklu-kaşarlı tost ve istenen içecek 25 liraya, karışık tost ve istenen içecek 30 liraya, karışık-sebzeli tost ve istenen içecek 30 liraya, sebzeli-kaşarlı tavuk döner tost ve tercih edilecek içecek 30 liraya, kaşarlı et döner tost ve içecek 50 TL'ye satılacak. Bedava içecekler arasında çay, ayran, sarı kola, soğuk çay, meyve suyu, şalgam olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri