Konya'nın sorunları neler? Siyasi partilerin Konya’daki il başkan yardımcıları yazdı

Siyasi partilerin Konya’daki il başkan yardımcıları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Şuayip Koçak'ın "Hukukun Üstünlüğü Mü Yoksa Üstünlerin Hukuku Mu?" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Çomak'ın "İstişare Kültürü Ve Önemi" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Gülnaz Başak'ın "Alın Terinin Gücüne, Bayramına Selam Ola!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

BBP Konya İl Başkan Yardımcısı Murat Olgun'un "Her Fabrika Bir Kaledir" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

DEVA Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Muhittin Koraş'ın "Güçlü, Sürdürülebilir Ve Kapsayıcı Büyüme" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

***

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Seyit İbrahim Durmuş'un  "Derdi Millet Olmayanın Yolu İllettir!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

 

 

 

 

 


 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri