Konya’nın o ilçesine çok büyük tesis kurulacak

Belediye seçimini kazanmaları durumunda ilçeye et, süt, un ve yem tesislerin kuracaklarını söyleyen Saadet Partisi Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Refik Cancan, “Kadınhanı'nı uluslararası pazarda söz sahibi olan bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Saadet Partisi Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Refik Cancan, seçildiği takdirde büyük ve önemli yatırımlara imza atacağını söyledi.

Saadet Partisi Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Refik Cancan, Saadet Partisi Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Aytek ve Kadınhanı Saadet Partisi ilçe yöneticileri, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken'i ziyaret etti. Cancan, ziyarette ilçenin eksikliklerini, sorunlarını, bu sorunlar için ürettikleri çözüm yollarını anlattı.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ

Cancan, “Kadınhanı Belediyesi'ni Saadet Partisi olarak kazanacağız” dedi. “31 Mart günü yapılacak yerel seçimler sürecinde ilçemiz vatandaşlarını ortak bir paydada toplamak ve onlara en iyi hizmetleri sunabilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Saadet Partisi Kadınnanı İlçe Belediye Başkan Adayı Refik Cancan, “İlçemizin sevgisini bir nişane gibi kalbimize taktık ve sizler için tüm imkanlarımızı sunarak çalışmak istiyoruz. Bizler Milli Görüş Belediyeciliği şiarı ile sizlere hizmet sunmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere uzun süre önce ülkemiz Milli Görüş Belediyeciliği ile tanışmıştı. O güzel dönemleri sizlere hatırlatmak isterim. Milli Görüş Belediyeciliği güzel ülkemizde belediyeciliğin temellerini atan, günümüz belediyeciliğinin halkımız tarafından benimsenen tüm özelliklerini ülkemize kazandıran anlayıştır. Bugün ilçemiz nezdinde şehrimiz Konya da dahil olmak üzere ilimizi ve ilçemizi bugünkü değerlerine taşıyan asıl hizmet anlayışıdır. Bir şehri, bir memleketi ve bir ilçeyi ulaşmak istediği hedeflere yaklaştıran yegane anlayıştır. O anlayışla önemli işlere imza atıldı. Biz de aynı anlayışla, bu aziz millete ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Elimizdeki tüm imkanlarımızı halkımız için kullanacağız. İnşallah gece gündüz demeden çalışarak, ilçemize büyük yatırımlar kazandıracağız” şeklinde konuştu.

SANAYİCİLER İÇİN ÜRETİM ALANLARI OLUŞTURULACAK

Cancan, ayrıca projelerinden de bahsetti. Cancan, organize hayvancılık bölgesinin kurulması ile ilçedeki hayvancılık potansiyelini üst seviyelere taşıyacaklarını dile getirdi. Başkan Adayı Cancan, “Bu proje ile tarıma dayalı istihdam yüzde 30 artacak. Çiftçilik ve hayvancılık alanları ortak paydada buluşarak yeni bir ekonomik güç haline gelecek” dedi. Cancan, şunları kaydetti: “Özel endüstri alanı ile ilçemiz sanayisi komplike hale getirilecek. Üst, orta ve küçük ölçekli sanayiciler için üretim alanları oluşturulacak. Endüstriyel tarım kalkınma projesini hayata geçireceğiz. Bu proje ilçe merkezi dışında bulunan 45 mahallemizde uygulanacaktır. Belediye öncülüğünde kurulacak olan kurumsal kooperatiflerle tarım alanlarında üretimi artıracak, ürün çeşitliğini sağlayacak adımlar atacağız.”

EKONOMİK KONUT PLANLAMASI YAPACAĞIZ

Saadet Partisi Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Refik Cancan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Organize hayvancılık bölgesinin aktifleşmesi ve 45 mahallemizde yapacağımız tarımsal atılım ile elde edilen ürünlerin en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlayacağız. Ekonomik ve doğal yem çeşitlerinin üretileceği bir kompleks kuracağız. İlçemizin kuru tarım alanındaki kazancını artıracak un fabrikasını açacağız. Hayvancılık bölgesi ile yapacağımız atılımın en önemli adımlarından olan süt entegre tesisini kademli olarak hayata geçireceğiz. Belediye hizmet alanlarının değerlendirilmesi bazında yapılacak olan projede tarımsal amaçlı ürünler için soğuk hava deposu inşa edeceğiz. İlçe merkez çarşısı dışında yeni bir vizyon caddesi oluşturulacak. Bu cadde içerisinde sosyal donatıların bulunduğu, yeni ticari alternatif merkezlerin yer aldığı bir şehir aksı bu proje kapsamında hayata geçirilecek. Sanayi alanlarının belirlenmesi ile gerçek bir kentleşme çalışması başlatacağız. Özel iştirak tabanlı konut atılımı, planlanan alanlarda hızlı biçimde yürütülecektir. İlçe bazlı taşınmaz değer dengesi sağlanacak ve ilçemiz şehir merkezine kıyasla geri göçün sağlanacağı alternatif konuma gelecektir. Sanayileşme ve kalkınma programlarımız ile açığa çıkacak konut sorunu ileri planlamalar öngörülerek çözüme kavuşturulacaktır. İlçe dışı nüfusumuzun geri dönüşümü için ekonomik konut planlaması yapacağız.”

KADINHANI'NA ET ENTEGRE TESİSİ KURACAĞIZ

Kadınhanı Et Entegre Tesisinin, Organize Hayvancılık Bölgesinin 2. adımı olarak yapılacak bir tesis olacağını ifade eden Saadet Partisi Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Refik Cancan, “Hayvancılık Bölgesinin değer katkısı ile üretimin tesisleşme modeli birleşecek ve ilçemizi bu alanda ülke ekonomisine kazandıracağız. Bu proje ile mevcut hayvan pazarımızın işlevi artacak, ilçemiz bulunduğu bölgede ticari bir merkez haline dönüşecek. Planlı ve teknik destekli üretimle ilçemizi büyüyen ilçeler gurubuna taşıyacağız” diye konuştu.

Belediye bünyesinde asfalt şantiyesi oluşturacaklarını da aktaran Cancan, şu cümlelerle konuşmasını noktaladı: “Sizlere yapacağımız hizmetler hakkında genel çerçevede bir anlatımda bulundum. Takdir edeceğiz üzere yapacağımız proje ve çalışmalarla memleketimizi hak ettiği seviyenin üzerine taşıyacağız. Milli Görüş Belediyeciliği ile kendine kaynak üreten, kendi kaynakları ile yaşayan ve değerine yakışacak şekilde yaşatan bir ilçe olacağız. Biz başaracağımıza inandık. Sizler de teveccühte bulunarak bize ve ilçemizin geleceğine inanın. Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın sözünde geçtiği gibi 'Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar' Bu seçimle ilçemizde baharı yaşamak duasıyla.”

BÜYÜKEKEN'DEN SAADET PARTİSİ'NE TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, başta Saadet Partisi Kadınhanı İlçe Belediye Başkan Adayı Refik Cancan olmak üzere, tüm ekibe çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

REFİK CANCAN KİMDİR?

Refik Cancan, 1977 yılında Konya'nın Kadınhanı ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu, liseyi Kadınhanı'nda okudu. 2002-2005 yılları arasında Saadet Partisi Kadınhanı İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı, 2005-2023 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Küçük yaştan itibaren ticarete atıldı. Kadınhanı'nın sevilen esnaflarından olan Refik Cancan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

ALİ GÖZEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri