"Konya'nın Meram ilçesi kule vinçlerle kuşatıldı"

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Meram'ın son günlerini yaşadığını söyledi.

Saydam: 'Meram' ismi ile son günlerini yaşıyor

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Meram'ın son günlerini yaşadığını söyledi. Meram'ın betona boğulduğunu belirten Saydam, ilçenin vinçlerle kuşatıldığını vurguladı.

Başkan Saydam, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Meram'ın şanslı başkanları tarih yazıyor mu yazmıyor mu bilmem ama Meram tarihi günlerini yaşıyor. Meram ismi ile müsemma olarak son günlerini yaşıyor.

Şu anda Meram'da kurulu kaç tane kule vinç var. Meram ve kule vinç. Çok garip. Dört bir tarafından kuşatılmış durumda. Yenişehir Mahallesi Çevre yoluna kadar bir taraftan, yakında Ağır Bakım, Odun Pazarı bir taraftan, Akyokuş'tan gelen bir dalga var, diğer taraftan Hatıp-Gödene Toki'ler Meram'ın üstüne yürümüş durumdalar. Selçuklu'ya rahmet okutabilir yakında. İsmi de değişsin bence.

En azından bizim hatırımızdaki Meram kalsın. Hiç değilse torunlarımıza 'Meram diye bir yer vardı' diye anlatırız. Belediyemiz Meram Bağı diye bir yer yapmış. Meram Bağı böyle değil de ama yine de güzel ve manidar olmuş. En azından müze olarak kalır. Eğer gerçekten Meram Bağı diye bir yer olacaksa Cimcimeler Köşkü'nün yıkılmasına göz yummak yerine, satın alıp gerekli düzenlemeleri yapıp Meram'a kazandırabilirdiniz. Gerçek Meram Bağı o bina ve bahçe idi. Neyse hepimize geçmiş olsun.”

MUSTAFA ÜNÜVAR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (20)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri