Konya'nın 'Kulesinden' lige haber var!

Pek çok Konyalı Konya'nın kulesini Kule Site AVM olarak biliyor ancak Konyaspor'un yıldız oyuncusu gösterdiği performans ile bu unvanı değiştirdi. Yüksek hava hakimiyetini futbolcu Kafa vuruşları ile süründürüyor

Tümosan Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Steven Nzonzi, Samsunspor maçının açılış golünü atan isim oldu. Güzel bir kafa golüyle fileleri havalandıran Nzonzi, son haftalardaki performansıyla göz dolduruyor. Takımın bel kemiklerinden biri olan tecrübeli futbolcu Steven Nzonzi, takım puanına katkı sunan önemli isimlerden biri. Samsunspor maçı sonrası özel açıklamalarda bulunan Nzonzi, “Galibiyetten dolayı çok mutluyum. Zor bir karşılaşmaydı. İlk yarıda bulduğumuz skorla takımımızı ofansif bir forma geçirdik. İkinci yarıda defansif oynamaya çalıştık ve bunu elimizden geldiğince yaptık. Taraftarların desteğinin unutmamamız gerekiyor” dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Nzonzi transferini 2023 yılının Ağustos ayında açıklamıştı. İlk geldiği dönemler yaşından dolayı eleştirilen Nzonzi, özellikle son haftalardaki performansıyla takımın yükünü aldı. Anadolu Kartalı Konyaspor'da 37 numaralı formayı terleten, orta Saha mevkinde forma giyen Fransız Steven Nzonzi, 15 Aralık 1988 tarihinde doğdu. Nzonzi, 1.96 santimetre boyunda.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri