Konya'nın kalbi Zafer'de 'yaya yoğunluğu' iş yeri kiralarını artırdı!

Konya'da ev kiraları gibi dükkân kiraları da arttı. Zafer'deki 'yaya yoğunluğunu' fırsat bilen iş yeri sahipleri, işletmelerine kira için yüksek fiyat çekiyor.

Bölgede son olarak bir dükkân 75 bin TL'ye ilana çıktı. 2 aylık kira bedeli kadar da yani 150 bin TL depozito alınacağı duyuruldu. Kiralık iş yeri fiyatları, Konya'da cep yakmaya devam ediyor. Zorlu günlerden geçen esnafların belini en çok da yüksek kira bedeli büküyor. İş yeri fiyatları; konumuna, metrekaresine göre değişiklik gösteriyor. Konya merkezde kirası 100 bin lirayı bulan iş yerleri bile oluyor. Şehrin kalbi konumunda yer alan Zafer'de bir dükkân kiraya çıktı. Kiralık iş yerinin fiyatı dudak uçuklattı.

SIK SIK YAYA YOĞUNLUĞU VURGUSU YAPILDI!

150 metrekarelik dükkân için ilana “Zafer'de yaya yoğunluğu yüksek kiralık dükkân” başlığıyla çıkıldı. Dükkânın bulunduğu binanın yaşının ise 21 ile 25 arası olduğu belirtildi. İş yeri, 2 bölmeli ve ısıtma yok.

Gedavet Parkı karşısında yer alan iş yeri için sık sık yaya trafiğinin ve ticari işletmelerin yoğun olduğu bölge vurgusu yapıldı. Dükkânın mutfak ve depo kısmının olduğu da duyuruldu. Wc ve lavabonun da bulunduğu dükkânın birçok sektöre hitap edeceği de belirtildi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri