Konya'nın ilk ve tek konsept mağazası bu noktada hizmete açıldı

Emsan işletmeciligine nasıl karar verdiğini anlatan Emsan Konya İşletmecisi Osman Avcıoğlu; "Biz Konya'yı seviyoruz. Konya'da yatırımlara devam ettik ve edeceğiz” dedi

İşletmeciliğini Osman Avcıoğlu ve Şakir Erdoğan'ın yaptığı Konya'nın konsept mağazası Emsan Konya Bayisi, Şefik Can Caddesi’nde görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa önceki dönem Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Emsan Sahibi Muzaffer Karaca , Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioglu, Emsan Türkiye Franchise Müşteri Geliştirme Müdürü Aziz Özcanlı ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılan davetlilere ürünler hakkında bilgiler verildi.

KONYA’DA YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Açılışta konuşan ve Emsan işletmeciligine nasıl karar verdiğini anlatan Emsan Konya İşletmecisi Osman Avcıoğlu; "Biz Konya'yı seviyoruz. Konya'da yatırımlara devam ettik edeceğiz. Bu işi yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve en çok da hanımlara teşekkür ederim. Biz Konya aşığıyız, Konyaspor aşığıyız. Konya’da yatırım yapmaya şehrimizde büyümeye devam edeceğiz” dedi.

YENİ GİRİŞİMLER BEKLİYORUZ

Önceki dönem Konya milletvekili Ahmet Sorgun ise "Hiçbir şey kendiliğinden olmaz büyük bir emek ister ki böyle bir marka oluşsun. Nice yılları olsun. Emsan kadar Avcıoğulları da Konya'da başka bir kalite. Bu markalar kolay oluşmaz. Gençlerimiz de bunun farkında. Yeni girişimleri de bekliyoruz. Yatırımcılara bol kazançlar ve bu müessesenin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalarını ardından Selçuklu İlçe Müftüsü Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin’in ettiği dua ile birlikte açılış gerçekleştirildi

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri