Konya’nın gururu oldu

TSYD Konya şubesi yöneticileri ile ASKF yönetim kurulu, önceki gün TASKK genel başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mehmet Baykan’ı Ankara’da ziyaret ederek kutladılar.
Toplu olarak Başkent’e giden TSYD ve ASKF yöneticileri önce Balgat’taki Futbol Federasyonu binasında Baykan ile bir araya geldiler.. TSYD Konya şubesi Başkanı Recep Çınar ve üye Orhan Berk yaptıkları konuşmalarda Mehmet Baykan ile gurur duyduklarını, kendisinin başarısından duydukları memnuniyeti dile getirerek başarı dilediler.. Baykan ise, 22 yıldır spor yöneticiliğinin içerisinde olduğunu, bu dönem içerisinde herkesin yakın desteğini gördüğünü dile getirerek teşekkür etti.

Mehmet Baykan ile birlikte TSYD ve ASKF yöneticileri daha sonra Kızılay Karanfil sokaktaki Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu binasına geçtiler. Burada yapılan görüşmeye Konya eski Valisi Ahmet Kayhan, merkez Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu ve Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin’de katıldı. Görüşme TSYD Başkanı ve yöneticilerinin Mehmet Baykan’a TSYD amblemli plaket vermeleri ve şeref defterine ziyaretle ilgili görüşlerini yazmalarıyla sona erdi ve kurul akşam saatlerinde Konya’ya döndü.

TSYD ve ASKF’nin Mehmet Baykan’a birlikte yaptıkları ziyarete şu yöneticilere katıldı.. TSYD: Recep Çınar, Cihat Yazıcı, Orhan Berk, Sabit Horasan.. ASKF: Derviş Ortasarı, Remzi Ay, Zahir Renklibay, Hasan Oğuz, A. Ferit Kesler, Mehmet Günbaş, Faruk Hatipoğlu, Abdullah Kırık, H. İbrahim Samur, Seyit Güven, Azam Sadıkoğlu, Tahir Taşyüz, Mehmet Yaman, Mustafa Çörekci, A. Fuat Bağcı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri