Konya’nın gözü bu maçta

Sarayönü Belediyespor bugün 3. Lige yükselme maçında Türk Metal Kırıkkalespor ile Afyon’da karşılaşacak.
Yenişehir Stadında oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak ve Konya spor kamuoyunun gözü bu maçta olacak
 
Bölgesel Amatör Lig 5. Grubu Şampiyon olarak tamamlayan Sarayönü Belediyespor bugün 3. Lig için Türk Metal Kırıkkalespor ile karşılaşacak. Afyon Yenişehir Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Uşak Bölgesi Klasman hakemi Veli Karakaya yönetecek.  Karakaya’nın yardımcılıklarını ise  Koray Can Karadedeli ve Yusuf Doğan yapacak. Maçın 4. hakemi ise erdem Erbil olacak.        
Sarayönü Belediyespor ile TM Kırıkkalespor arasında oynanacak bugünkü maç Konya açısından büyük önem taşıyor. 
Sarayönü Belediyespor'un Kırıkkalespor ile oynayacağı bu maç hem Bölgesel Amatör Lig'de ki takımları hem de Süper Amatör'de ki takımları yakından ilgilendiriyor. Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta ki diğer Konya temsilcileri Akşehirspor ile Ereğlispor'un kaderini belirleyecek. Sarayönü Belediyespor'un Play-Off’ta rakibi TM Kırıkkalespor'u yenip 3.Lig'e çıkması halinde  statü gereği Akşehirspor ligde kalmayı garantileyecek Ereğlispor ise Amatör Küme Süper Grup 2.’si Selçukspor ile Play-Out maçı oynayacak.   
SARAYÖNÜ YENİLİRSE İKİNCİ BİR ŞANSI VAR 
Sarayönü Belediyespor ile TM Kırıkkalespor arasında oynanacak maç sonunda Sarayönü Belediyespor adını 3. Lige yazdıramaması halinde yeşil-siyahlı ekibin bir şansı daha olacak.  Sarayönü Belediyespor Kırıkkalespor’a yenilmesi halinde Afyon Afjetspor ile Halide Edip Adıvarspor maçının mağlubu ile karşılaşacak. Yeşil- siyahlı ekip bu maçta da kazanamaz ise Bölgesel Amatör Ligde yoluna devam edecek.
EREĞLİ DESTEĞE GİDECEK    
Sarayönü Belediyespor’un oynayacağı  zorlu maç Ereğlispor  camiası içinde önem taşıyor. Sarayönü Belediyespor'un kazanması halinde Ereğlispor, Süper Amatör Grup 2.'si Selçukspor ile Play-Out oynama şansı yakalayacak. Sarayönü Belediyespor’un 3. Lige çıkamaması halinde ise statü gereği Ereğlispor direkt küme düşecek.  Bu kez statü gereği Akşehirspor  Selçukspor ile Play-Out  maçı oynayacak. 
AHMET SÜTCÜ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri